Hejs til byggerier

I det firma, du arbejder for, beskæftiger I jer med store byggerier. En del af dig arbejde er at overvåge, at I ikke overskrider budgettet for de enkelte byggerier. Det kan være en stor opgave at holde styr på alle udgifterne, og du har selvfølgelig travlt med at tjekke fakturaer, lønninger til håndværkerne og andre udgifter i forbindelse med byggerierne. Men noget af, det bedste du ved, er dog at komme på byggepladsen og se, hvordan byggeriet skrider frem.

Tiden brugt rigtigt

Det er jo ikke kun et spørgsmål om finanser, kroner og ører. Det er også et spørgsmål om, hvordan tiden bliver brugt. I har deadlines. Der er datoer for, hvornår et bestemt element i byggeriet skal være udført. Det har du efterhånden fået stor erfaring med. Altså det her med at sætte realistiske deadlines for de forskellige etaper af byggeriet. Det har taget noget tid. Men du har dog fundet ud af, at sommetider kan det være en god investering for firmaet at købe nogle af de hjælpemidler, som er nødvendige.

Personalehejs

Fx sådan noget som et stort personhejs til leje. Du havde ikke tænkt over det, dengang du lige startede på jobbet. Men et personhejs er nyttigt på en stor byggeplads. Det kan nemlig sørge for, at håndværkerne kan komme op på det niveau, de arbejder på hurtigt. De spilder ikke tid ved at skulle rende op og ned ad trapperne, der lige er blevet støbt.

Der er mange slags hejseudstyr

Du troede først, at det var bedst at leje personhejsene. Men du fandt hurtigt ud af, at det ville være en bedre investering for firmaet, hvis I ejede jeres egne personhejs – og du lærte også, at der findes mange forskellige slags hejs. Så du fandt et firma, der tilbyder salg af personhejs, og fik et godt tilbud fra det. Du fik overtalt ledelsen til at investere. Og i dag kan du se, at den investering har betalt sig selv tilbage – mange gange.

Skriv et svar