Billig erhvervskonto i Hvidovre

En erhvervskonto kan koste mange penge – både i oprettelsesgebyr og i månedligt abonnement. Hvis du har en virksomhed i Hvidovre og ønsker at finde en billig erhvervskonto, så kan du besøge hjemmesiden ErhvervskontoPris.dk, hvor du kan finde en sammenligning af priserne på erhvervskonti hos banker i nærområdet og hos online banker.

Derfor koster det penge

Man kunne godt forvente, at det er gratis at få en erhvervskonto, men som du kan se, så er dette nærmest aldrig tilfældet. Bankerne har en række procedurer, der skal gennemføres, når man opretter en erhvervskonto, og disse er ikke gratis for dem at gennemføre. Af denne grund skal du betale penge for at få en konto i en bank, hvis du har en virksomhed. Derudover skal banken selvfølgelig tjene penge – man kunne så diskutere, om de tjener for mange penge. Dette er dog ikke noget, vi tager stilling til her. Vi tager stilling til mulige grunde til at det koster penge.

Sådan kan man få dem billigere

Man kan få en billig erhvervskonto ved at gå ind på hjemmesiden og sammenligne priser. Det er dog ikke på samme måde muligt at shoppe rundt, som når man sammenligner priser på andre hjemmesider. Man skal ansøge om en erhvervskonto i en bank, og så vælger de, om de vil have dig som kunde og ikke omvendt. Det er ikke noget, man er vant til, men sådan er det desværre. Selv hvis du vælger den dyreste bank på listen, så kan de sagtens afvise dig, hvis de mener, at de “ikke forstår” din forretning.

Det virker skræmmende, at bankerne bare kan sige nej til dig som kunde, og så har du egentlig ingen mulighed for at få en konto i Danmark. Der er desværre ikke så meget andet at gøre ved det end at søge efter en konto i udlandet, men dette kommer ikke uden udfordringer. Det er derfor ikke nødvendigvis altid den bedste idé at finde en udenlandsk bank. Prøv derfor at ansøge hos alle banker i Danmark.

Skriv et svar