Jakker til jul?

Vi har sagt farvel til august og er ved at komme godt ind i september. Sommeren har været dejlig. Og de sidste dage af sensommeren bliver nydt. Her i den sidste weekend har vi faktisk kunnet sidde ude på terrassen og grille. Ok, det blev lidt køligt om aftenen, men heldigvis så kan man bare tage en ekstra bluse eller en jakke på.

Masser af projekter

Min mand og jeg sad ude til sent om aftenen i lørdags. Vi talte om alle de projekter, vi skal have ordnet i huset inden jul. Der er et projekt, der går ud på, at vi skal have slebet og lakeret gulvet i stuen. Vi har også en plan om at få sat en ventilator op ude på det lille badeværelse.
Vi snakkede også om, hvad vi skal give børnene i julegave. Vi har sådan en tradition for, at de får en stor, fælles gave, som de skal bruge sammen. De får naturligvis også gaver individuelt.
Ja, det var bare sådan en aften, hvor man får lagt nogle planer, talt om alt, og ingenting og bare hygger.

Indkøbstur

I dag har jeg så været en tur i byen for at købe ind. Mest madvarer til hele ugen. Jeg hader at gå i supermarkedet, så jeg sørger for at købe alt på én gang. Men da jeg alligevel var inde i byen, gik jeg også en tur i storcenteret. Mest fordi jeg ville ind til boghandleren. Og jeg må sige, at der er mange forretninger, der allerede er ved at forberede julen. Man kan ikke helt se det endnu på deres udstillinger, men man kan se det på nogle af de varer, de har fået hjem. Fx lagde jeg mærke til, at inde hos boghandleren havde de fået sat alle de her lykønskningskort med julemotiver op på det der drejestativ.

Jakker til ham

Jeg var også inde i en forretning med herretøj. Jeg havde en idé om, at jeg lige skulle kigge på jakker til mænd. Jeg havde jo lagt mærke til, at min mands arbejdsjakke var temmelig tyndslidt ved albuerne. Han kunne godt trænge til en ny. Den, han har, og som han bruger til havearbejdet, er flere år gammel. Men jeg fandt ikke en jakke, som jeg synes, kunne bruges. Stort er jo ellers normalt efterhånden, ikke?

Butikken med stort tøj

Dem, jeg så, var for tynde i stoffet. Jeg var på udkig efter en jakke, der er kraftig og holdbar. Du ved sådan en rigtig arbejdsjakke, der kan holde til, at en busks torn skraber imod ærmet. Men det kræver nok, at jeg finder en butik med professionelt sikkerhedstøj. Jeg kiggede da også ind i butikken med tøj til store mænd.

Jeg tænkte, at det kunne være sandsynligt, at de havde en afdeling med arbejdstøj. Det havde de så ikke. Så jeg spildte min tid. Det bliver et køb, jeg skal lave over internettet. Jeg vil ikke få tid til at køre ud til den specialforretning, hvor min mand normalt køber sit arbejdstøj. Heldigvis har den også en e-shop, så det er nemt nok. Den skal bare bestilles, og så kommer den med posten.

Skriv et svar