Bluey nu på scene i Danmark, Norge og Sverige

For første gang kan underholdnings og produktions firmaet Showagent tilbyde et børne show med det ultra hotte brand Bluey.

SHOWAGENT er solo partner med dette nye fantastiske brand. Tænk at de første afsnit af Bluey blev sendt i 2018! Nu er afsnit af denne nye serie allerede på Disney+ og Ramasjang samt utallige streamningtjenster.

 

Læs meget mere om Showagents show her: https://www.showagent.dk/bluey-show/

 

Showagent er kendt i hele Norden som de bedste inden for branchen. Showagent har i mange år leveret underholdning til Danmark, Norge og Sverige. Showbiz parret Carolina Lybeck-Nørgaard og Peter Nørgaard startende firmaet for over 10 år siden. Siden da har firmaet fået vokseværk med samarbejdspartnere, som MARVEL, Universal, BBC, Viacom, Turner, WB  

 

Om Bluey ….

Serien finder sted i en tegnefilm udgave af byen Brisbane i Australien og følger Bluey, en seks årig pige hvalp og er en, Australian Cattle Dog, præget af hendes overflod af energi, fantasi og nysgerrighed. Den unge hund bor sammen med sin far, Bandit; hans mor, Chilli; og hans lillesøster, Bingo, der regelmæssigt deltager i Bluey i eventyr, der legemliggør fantasifuld leg. Hovedtemaerne er familie, udvikling og australsk kultur. Alle figurerne repræsenterer en bestemt hunderace.

 

Hvad bringer fremtiden?

Bluey brandet fortsætter med at vokse sammen med SHOWAGENT og deres mange brands og børne shows

 

Hvem er SHOWAGENT?

Til dagligt bliver firmaet drevet af Carolina Lybeck-Nørgaard og Peter Nørgaard. Begge er uddannet på Den Danskescenekunstskole – Det Danske Musicalakademi i 2008 og 2009. Ud over at være ejer af SHOWAGENT er de begge udøvende kunstnere og står ofte på scenen i deres eget show og andre produktioner. Carolina har sit eget ABBA tribune show med ABBAtars. Læs mere om dette glitter show på http://abbatars.dk Peter Nørgaard er mest kendt for at være en fantastisk bugtaler i verdensklasse. Sammen har dette power couple skabt en unik del af underholdnings branchen.

Besøg deres side SHOWAGENTs og læs mere www.showagent.dk

Skriv et svar