Den sjoveste Blå mandag hos SuperEvent

Mangler din klasse noget abselut sjovt at lave til blå mandag? Så kan i komme og holde jeres blå mandag ude hos SuperEvent Eventcenter i Rødovre. Vi har rigtig mange sjove aktiviteter der passer perfekt til alderen og til det man gerne vil lave på en blå mandag. Vi har så mange sjove og spændede aktiviteter. Konfirmationerne er snart over os og blå mandage skal planlægges. Hos SuperEvent har vi noget for alle. Tag klassen med ud og kør ræs mod hinanden i LokumsRæs. Her er man 2 hold der sidder på lokummer med hjul og motor og så er det ellers at køre mod hinanden og se hvem der kommer først og får flest points. Vi har også BumperFodbold hvor man er inde i store bumper bolde og skal prøve at spille fodbold mod hinanden. Man ender tit på hovedet og snurrer rundt på gulvet og det er super sjovt. Alle kan være med og man er aktiv og griner en masse. Eller prøv at spille fodbold med promillebriller på, hvor du bliver helt rundtosset og dit syn er som en regnbue. Eller promilleHockey, hvor i får stave og skal spille hockey med brillerne på. Vi har også QuizShow og Escape Rooms og der er virkelig noget sjovt for alle. 

Blå Mandag skal være en oplevelse for livet. Er I konfirmander og skal på Blå Mandag efter jeres konfirmation, kan I afholde en super fed dag i Rødovre EvemtCenter med  sjove FunEvents & Escape Rooms.

I får et udvalg af sjove FunEvents og spændende Escape Rooms til en fantastisk og succesfuld Blå Mandag i vores EventCenter i Rødovre. Alle aktiviteter foregår indendørs, så I behøver ikke at bekymre jer om vejr og vind, når I afholder jeres dag hos SuperEvent.

Hos SuperEvent kan I selv sammensætte en pakke til jeres dag med lige præcis de events I synes bedst om!

En Blå Mandag med 2-3 aktiviteter vil typisk koste ca. kr. 300-400 pr. deltager, afhængig af deltagerantal. 

Skriv et svar