Find den elegante butterfly frem til festen

Når man skal til en festlig begivenhed, så er der mange ting, man skal tænker over. Man skal overveje, hvilken gave man skal tage med til værten. Man skal overveje, om man skal have mad med. Man skal overveje, om man skal tage bilen eller ej. Og så skal man selvfølgelig også overveje det tøj, man skal have på til festen. Her findes der et hav af forskellige muligheder, og nogle af disse muligheder kommer og går lidt.

Eksempelvis er det altid moderne at have en skjorte og jakkesæt på, som ligesom er evigt aktuelt. Derudover er der så en butterfly, som er på vej tilbage i den moderne ende af skalaen igen. Det kan måske være, at du er glad for at gå med butterfly, og har en masse derhjemme, men at du måske har brug for en ny. Det kan også være, at du aldrig har gået med en før, men har du gerne vil give det et skud. I så fald er du kommet til det helt rette sted. Her kan du få de gode tips til køb af butterflys til mænd. Læs meget mere om det herunder.

Butterfly i mange former og farver

Skal du vælge en ny butterfly, så findes der et utal af gode muligheder. Man kan vælge de helt simple butterfly i enkelte farver som eksempelvis sort eller hvid. Det smarte ved dem er, at de kan gå sammen med stort set alt beklædning. Derudover kan man også vælge de mere spraglede butterfly, der findes i mange forskellige mønstre. Man kan vælge dem i stribede, prikkede og med mange andre forskellige motiver. Sådanne butterfly er gode til dig, der godt kan lide at skille dig lidt mere ud til festen end de andre.

Overvej, hvordan din butterfly matcher

En af de ting, man også skal overveje, når man gør sit køb af butterfly, er, hvordan den matcher resten af tøjet. Her kan man eksempelvis matche den med slipsekluden, hvis man også bærer sådan en. Man kan også matche den med manchetknapperne på jakken, hvis man altså går med sådan nogle også. Derudover kan man generelt overveje om den matcher ens andre accessoires som sko, ur og andre smykker. Der er nærmest ingen grænser for, hvordan man kan få det hele til at spille sammen, så det er bare at springe ud i det.

Et lille smart tip

Der findes også andre ting, man kan overveje i forhold til størrelsen af butterfly. Her er der en god lille hovedregel om, at bredden på din butterfly skal gå lige til mellem kanten på dine øje og kanten på dit hoved. På den måde er man sikker på et den størrelsesmæssigt sidder allerbedst på dig, så den ikke kommer til at se alt for lille eller stor ud.

En butterfly har en tendens til at se lidt mere ung og frisk ud end eksempelvis et slips. Den kommer også hele tiden frem og tilbage, og lige nu er den i den grad på vej tilbage!

Skriv et svar