Derfor skal man bosætte sig i Hvidovre

Med alle byens muligheder for blandt andet børnenes udvikling, læring, naturområder og transportmuligheder er Hvidovre en by, som er i rivende udvikling. Derfor er Hvidovre også blevet en af Vestegnens mest attraktive byer at bo i. Byen byder på mange muligheder, og derfor er efterspørgslen blevet så stor. 

Muligheder for børn 

I Hvidovre by er der mange muligheder i børnehøjde. Der er store, velholdte legepladser, som børnene kan lege på. Der er fritgående lam, får og kalve, som børnene meget gerne på klappe. Så er der også klatretræer, gamle bunkere, skov, vand og sikre cykelstier.  

Ydermere er der både grundskoler, privatskoler, ungdomsuddannelser og endda noget for de voksne. Der er en stor mængde tilbud i Hvidovre, så der er noget for alle. 

Sport, fritid og kultur 

I Hvidovre er der mange tilbud til sport og fritidsaktiviteter. Man kan bl.a. finde fodboldklubben Rosenhøj Boldklub. Udover fodbold kan man gå til cirkusskole og linedance. Man kan også finde dartklubber og gå til karate.  

I Hvidovre finder man også Forstadsmuseet, Cirkusmuseet og så kan man komme en tur på biblioteket og låne bøger til alle aldre. Ydermere kan man komme ind og se forestillinger i Teater Vestvolden. 

Mad, drikke og dagligvarer 

I Hvidovre er der åbnet en hel del caféer og restauranter. Man kan opleve alt fra 7-retters gorumetmenu’er til smørbrød. Ydermere er der rigtig mange muligheder for at hente take-away eller for at få leveret mad. 

I Hvidovre kommune ligger der to butikstorv og tre indkøbscentre. De har alle delikatesse- og dagligvarebutikker. Derudover er der en lang række supermarkeder at finde i hele Hvidovre by. Man kan finde grønthandler, udenlandske specialiteter, ostehandlere, slagtere osv. Der er også en lang række kiosker og slikbutikker. Der er også mulighed for at shoppe i bl.a. H&M. 

Offentlig transport 

Mulighederne for offentlig transport rundt i Hvidovre er rigtig gode. Der er gode busforbindelser. Derudover kan man tage S-toget ind til København fra Hvidovre st. Der er også gode transportmuligheder i form af bus til Hvidovre hospital. 

Kommunens fire fokusområder 

Hvidovres kommunalbestyrelse arbejder med fire fokusområder. Fokusområde 1 handler om, at Hvidovre skal have plads til flere. Kommunalbestyrelsen vil arbejde på at finde plads til at skabe nye boliger. De ønsker, at der skal bygges større lejligheder og flere rækkehuse for at skabe en mangfoldig boligsammensætning.  

Fokusområde 2 handler om gode boliger til alle. De vil udforme nye og allerede eksisterende boligområder, så de imødekommer den moderne families behov. 

Fokusområde 3 handler om huse med kvalitet. Nybyggerierne skal være af høj kvalitet. Kommunalbestyrelsen vil benytte muligheden for at forbedre byen, når der skal bygges nye boliger. De ønsker at skabe en attraktiv by med boliger, der understøtter sundheden med et godt indeklima.  

Fokusområde 4 omhandler det levende byrum. Kommunalbestyrelsen vil bruge byrummene til at understøtte byens fællesskab, omsorg, sundhed og velfærd. De vil ydermere bruge byens rum til at styrke byens sammenhængskraft og fællesskabet. Det vil de gøre gennem mødesteder, hvor byens borgere kan være aktive og få en masse oplevelser. 

Skriv et svar