Fødselsdag: Blomster eller smykke?

Min veninde har snart 50-års fødselsdag, så jeg vil sende hende en buket blomster på dagen. Det skal være en stor flot buket, når det nu er sådan en mærkedag. Jeg har kigget på flere buketter online, så jeg ved nogenlunde, hvad jeg går efter. Det, som jeg er lidt i tvivl om, er, hvilken farveskala jeg skal vælge.

Jeg har jo også muligheden at give en mindre buket og så begave hende med lidt lækkert fra hendes favoritbutik: PLAZA

Hun har jo en ganske kendt svaghed for både smykker og ure – og for eksempel er hun helt vild med Nordahl smykker: https://www.plaza.dk/nordahl-jewellery.html

Må lige tænke lidt over det – mens jeg researcher på blomsterne.

Jeg har hørt noget om, at de forskellige farver signalerer forskellige ting. Røde røser er jo for elskende, som vi ved, men hvad med de andre farver? Lad os se på det:

Røde blomster:

Som sagt er røde blomster symbolet på intens romantisk kærlighed. Rød er passionens farve, og rød vil sende et signal om kærlighed. Rød symboliserer hjertet. Roser er den mest benyttede røde blomst, men du kan også bruge tulipaner og andre røde blomster til at sende dit kærlighedsbudskab.

Gule blomster:

Gule blomster symboliserer venskab. Og også tillid og respekt. Gule blomster er populære, når du skal give blomster til en kollega for eksempel. Gule blomster kan også vise sympati. Gule blomster er dog mest brugt til at vise venskab.

Hvide blomster:

Renhed og uskyldighed så skal du sende hvide blomster. De repræsenterer også ærlighed og perfektion. Hvide blomster er ideelle, når du vil kommunikere elegance og uskyldighed. Mange foretrækker en hvid rose, når vi taler om bryllup. Andre hvide blomster kan være orkideer og liljer. Alle kommunikerer ren og evig troskab.

Pink blomster:

Pink blomster viser uskyld, sjov og sensitivitet. Nogle ser pink bloster som et romantisk budskab at sende, når forholdet ikke er så etableret, men med en åbenhed for, hvad det kan udvikle sig til. Pink bloster blev oprindeligt associeret som feminine. Dog er det ved mere at udvikle sig til at mere at være betænksomhed og spontanitet, de associeres med i dag.

Orange blomster:

Hvis man kunne indfange solen ville resultatet være de fantastiske strålende orange blomster. Orange blomster viser glæde. Når du ser på en orange buket, tænker du på varme og kærlighed. Orange blomster betyder også eventyr, som tanken om at vågne op uden nogen forpligtelser på en solrig dag og alle muligheder er åbne.

Lilla blomster:

Der er noget mystisk og elegant over lilla blomster. De symboliserer charme, elegance, kreativitet og er meget raffinerede. Lilla blomster kan sende et stærk romantisk budskab. De kan også betyde en stor ændring til noget nyt og spændende. Du vil sende et ekstraordinært budskab med lilla blomster.

Blandede blomster:

Hvis du for eksempel blander hvide roser og røde roser, sender du et signal om harmoni mellem uskyld og kærlighed. Bland selv blomster for at sende et budskab.

 

Skriv et svar