Hav det sjovt, mens du motionerer

Sjov motion med hund

Leder du efter en sjov måde, du kan motionere på, men mangler du inspiration? Det kan være svært at finde en motionsform, som rent faktisk er sjovt. Selvom der egentlig er mange muligheder, er det måske kun de traditionelle motionsformer, du lige kan komme i tanke om.

Det er ikke dem alle, der er lige sjove. For nogle mennesker kan det betyde, at de lige så stille dropper motionen, da det i bund og grund ikke er sjovt. I dette indlæg vil vi gerne give dig inspiration til, hvorfor du skal have det sjovt, mens du motionerer, og hvordan du kan gøre det. Læs med her.

Motiver dig selv med sjove former for motion

Vi starter med at kigge på, hvorfor det egentlig er en god idé at vælge en motionsform, som du synes, er sjov. Lad os kigge på alternativet. Ender du med en motionsform, som er kedelig eller intetsigende, kan det blive en form for pligt for dig at motionere. Det vil kort sagt ikke være noget, du glæder dig til.

Det kan betyde, at du i sidste ende ikke får motioneret, fordi du ikke gider at spilde tiden på noget, der er kedeligt. Du ved sikkert allerede, at det er sundt at dyrke noget motion. Det kan derfor være en rigtig dårlig løsning, hvis du helt lader være med det.

Et alternativ er i stedet at dyrke motion, du godt kan lide. Det kan nemlig være meget mere motiverende at komme i gang med. Når du dyrker motion, som du godt kan lide, bliver det noget, du glæder dig til. Hvis det er noget, du glæder dig til, kan du lettere vedligeholde det. Sjov motion er derfor en rigtig god metode til at holde motivationen oppe.

Vær social, og deltag i aktivitetslege

Vi bevæger os nu videre til sjove idéer, du kan bruge som inspiration. Den første idé er at deltage i nogle aktivitetslege sammen med andre. Det er typisk yderst underholdende, når man laver noget aktivt sammen med andre. Det bliver kun endnu mere underholdende, når I leger nogle sjove lege sammen.

Der er noget helt specielt ved at gå lidt tilbage i barndommen. Det kan derfor være alle former for lege. Det kan være rundbold, fangelege, høvdingebold og så videre. Mulighederne er nærmest uendelige. I behøver derfor heller ikke at dyrke de samme lege hver gang. I kan sagtens variere det.

Politiken.dk har skrevet en artikel med 4 gode bud på lege til voksne.

Køb en firkantet trampolin til nedgravning

Vil du gerne dyrke sjov motion alene og helst derhjemme, kan en firkantet trampolin til nedgravning være den perfekte løsning.

Du bruger faktisk en del kræfter på at hoppe rundt på en trampolin. Derudover kan det være yderst underholdende, hvis du laver forskellige tricks. Du kan også sagtens bare hoppe løs. Du kan læse mere om fordelene ved en firkantet trampolin på rejseblokken.dk.

Med en firkantet trampolin til nedgravning får du typisk lidt mere plads end på en rund trampolin. Det er dog helt op til dig, hvilken trampolin du vælger. Det vigtigste er, at du synes, det er sjovt, og at du får bevæget dig.

Skriv et svar