Hvidovres bedste gardiner

Egentlig startede alt det her med en lidt grum historie. Den korte version er: Min kæreste er ikke ligefrem grim, og hun har et meget afslappet forhold til det med tøj. Det synes jeg jo blot er hyggeligt, når hun tusser rundt i huset her på villavejen i Hvidovre uden en trevl på kroppen – eller med meget lidt tøj på. Det skulle vise sig, at også naboen syntes, det er hyggeligt..

Gardiner for fredens skyld

Det var naboen til den anden side, der gjorde os opmærksomme på, at den anden nabo har en hobby, der involverer en kikkert – og at der blev talt en del om det på vejen. Min kæreste syntes egentlig, det var mere sjovt end træls, og det var jeg ikke uenig med hende i, men vi fik også at vide, at der var en del koner på vejen, der måske var knapt så begejstrede.

Altså måtte der ske noget, og det skulle enten være, at min kæreste holdt op med at være let påklædt – eller at vi fik gardiner, der ville sløre udsigten. eller rettere indsigten i dette tilfælde.

Vi endte med at vælge løsningen med gardiner – heldigvis!

Gardinbussen kom, så og sejrede

Vi var i et par forretninger, men vi var meget uheldige med servicen begge steder, og det var faktisk heller ikke helt nemt at skulle vælge tyoen af gardiner eller farver, når man står i et helt andet miljø.

En ven gjorde os opmærksomme på gardinbussen i København, så det slog vi op på nettet og fandt denne hjemmeside: https://www.bestil-gardinbussen.dk/gardinbussen-koebenhavn/

Det var sgu da nemt!

Der er en online kalender, hvor man ganske enkelt finder en ledig tid for gardinbussen, der også passer ind i ens egen kalender, booker – og så er den skid slået! Det gjorde vi så – og 5 minutter før aftalt tid den dag stod der så en yderst kompetent mand fra Gardinbussen og ringede på.

Han havde vildt mange prøver med, og vi fandt lige det, vi gerne ville have. Han målte op, gav os en pris – som vi accepterede – og små 8 dage senere kom han igen og monterede gardinerne.

Nu kan truntepigen tulle rundt, som hun vil – og naboen kan få en lang næse 🙂

 

 

 

Skriv et svar