Så er det med at komme ud i haven!

Kalenderen nærmer sig med hastige skridt foråret, hvor det er oplagt at bruge stribevis af timer i de skønne haver. Vi har holdt os indendørs i flere måneder nu, og trænger til at komme ud og mærke solen og den friske luft.
Og hvilket bedre anliggende er der end, at begive sig ud i havearbejde? Du får god motion, nyder den friske forårsluft og ikke mindst får du en flottere have ud af det.
Bærbuske, æbletræer og kirsebærtræer er populære som aldrig før. Og det er også en ren win-win situation, fordi både får du et smukt træ/busk i din have, men samtidig også udbytte af lækre frugt/bær-sorter. Så der er absolut ingen undskyldning for, at ikke anskaffe dig en bærbusk til sommerperioden.
Pynt din have med brombærbuske
Brombær er en superskøn type af bær. De pynter i din have, men giver dig også en lækker frugt, som du kan bruge til uendelig af ting i madlavningen – både i varme og kolde retter. De kan bruges i desserter, tærter, muffins, brombærkompot samt som tilbehør til et lækkert stykke kød eller blot som en hurtig snack i hverdagen.
Brombær er små, blåsorte bær, som giver en sød og let syrlig smag. Du kan købe din nye brombærbusk online. Der er flere sorter af brombær at vælge imellem, men de mest populære er ’Loch Ness’, ’Navaho’, ’Black Satin’ og ’Thornless Evergreen’.

’Loch Ness’ giver aromatiske søde bær, samt et højt udbytte hvor plukketiden er fra august og indtil frosten melder sin ankomst. Den blomstrer med flotte hvide blomster fra maj-august, som giver et skønt look til din have.
’Navaho’ giver bær af en mild blød smag, og blomstrer med flotte lyserøde blomster i sommermånederne.
Så det er altså bare med at klikke en brombærbusk hjem i din virtuelle indkøbskurv, og du har til mange timers leg både i haven og køkkenet. Du skal blot beslutte dig for, hvilken type af brombærbusk det skal være.

Hvis du er mere til hindbær og for eksempel nyder at lave en lækker hindbærtærte, så overvej, om det ikke er en sort af hindbærbuske, du skal bestille, sammen med dine nye brombærbuske.

Skriv et svar