Hvorfor gøre et link kortere?

At forkorte et link kan have en række fordele – både visuelle og tekniske. For at det ikke skal blive alt for besværligt, får du herunder et par konkrete råd, der er til at forstå i praksis. Hvis du er blevet interesseret i at vide mere om, hvordan du gør, så klik her og følg den enkle guide til at forkorte et link. Ellers får du her tre gode råd til, hvorfor det kan være relevant at overveje at forkorte links.

Det ser pænere ud

Det ser ganske enkelt pænere ud, når et link er forkortet. Du har måske prøvet at kopiere et link før, for blot at opdage, at det er et nærmest urealistisk langt link, og det kan virke helt forkert at sende til en anden. Derfor kan du altså gøre det for det visuelle udseende ene og alene.

Det øger troværdigheden

Ja, og måske du også selv har oplevet, at et enormt langt link kan virke skummelt og ikke særligt indbydende. Det er der også god grund til, for det er typisk også en metode at skjule skumle bagtanker på. Et langt link kan være svært at overskue, og derfor kan det skabe mistanke om tankerne bag.

Derfor er det altså også en måde at øge troværdigheden markant – især hvis du også skal sende et link til andre.

Det er lettere at håndtere

Og apropos de uoverskueligt lange links, så kan de også være besværlige at håndtere – fx hvis du skal kopiere det manuelt. Her er et kort og præcist link altså også at foretrække i høj grad. Og det gør det lettere at håndtere.

Det er altså tre gode grunde til at overveje at forkorte dine links, og der er stort set ingen ulemper ved det – ligesom du sikkert selv langt hellere vil klikke på et kort og overskueligt link modsat et langt.

Skriv et svar