Sådan gør du din indretning mere personlig

Annonce

Hvis du er lige er flyttet hjemmefra, og har udfordringer med din indretning i hjemmet, så er det nu, at du skal læse med. Det kan nemlig være rigtig svært at gøre sin indretning helt personlig, og få den til at skille sig ud fra andre. Hvis man går i de samme isenkræmmerbutikker som alle sine venner og familiemedlemmer, så er der naturligvis en rigtig stor chance for, at dit hjem kommer til at ligne alle andres – og hvis du ikke ønsker det, så er der faktisk en række tiltag, der kan være med til at give dig en helt unik og personlig indretning. Her kommer tre tips, til lige netop det:

 

Lav en personlig billedvæg

Hvis du er flyttet hjemmefra, så kan det være, at du er flyttet flere hundrede kilometer væk, men det kan også være, at du blot er flyttet over på den anden side af vejen. Uanset hvad, så kan du med et par flotte plakater lave en smuk og personlig billedvæg. Her kan du vælge nogle motiver, som er personlige for dig, og som måske ikke har den helt store betydning og tilknytning for alle dine bekendte. Med et par billede fra din barndomsby, dit yndling feriedestination eller måske bare nogle billeder i de farver og motiver som beskriver dig, så er du med til at sætte hele stemningen for dit hjem. Alle dine besøgende vil med det samme kunne fornemme, hvilken stil du har, og hvilke værdier du repræsenterer. Tænk sig, at det kan lade sig gøre med blot en billedvæg. Det kan det faktisk, og det er fordi den netop er så personlig.

 

Sæt farver på hverdagen

Det kan være nemt at vælge en sort sofa og et hvidt spisebord og så nogle lidt kedelige møbler, så man ikke krænker alt for mange – men sådan skal det ikke være! Der skal sættes farver på tilværelsen, og hvordan gør du bedst det? Med farver naturligvis! Vælg et par farver, som du synes beskriver dig, eller nogle farver, som du føler dig trygge i, og brug dem gennemført i hele dit hjem. I stedet for at bruge alle regnbuens farver, så kan du eksempelvis bruge enkelte nuancer af rød eller orange, hvis du synes, at de farver passer dig. Med en gennemført farvepræference sætter du et personlig præg på dit hjem, uden at det bliver for meget.

 

Brug planter

Sidst men ikke mindst, kan du bruge planter. Der findes tusindvis af forskellige planter, og ikke to er ens. Derfor vil dit valg af planter også sige meget om dig, og sætte et helt personlig præg på dit hjem. Du kan endda vælge planter i forskellige farver, der kan matche din billedvæg samt din farveprofil. Se dét er gennemført!

Skriv et svar