Ejendomsmægler Østerbro

Prøv at luk øjnene en gang og forestil dig følgende. En varm sommerdag, 20-25 grader, en stor kop kaffe og en god lang gåtur med din kæreste i dit yndlingskvater i hele København. Du er tæt på vandet, tæt på centrum og især tæt på park og grønne områder. Det lyder da lidt for godt til at være sandt ikke også? Men nej, alt dette finder du på Østerbro i København.

At bo på Østerbro giver dig nemlig alt inden for en kort radius af få kilometer, og du kan både nyde vandet ved Nordhavn, grønne områder ved Fælledparken, samt drikke kaffe og nyde god mad på en af de mange hyggelige cafeer og restauranter man finder på indre Østerbro.

 Der er plads til både de unge studerende med trang til at kunne følge med og være tæt på centrum og Københavns natteliv, der er plads til børnefamilierne der har brug for struktur og en god legeplads og der er især også plads til de ældre, hvor ro og fred er to nøgleord, der beskriver Østerbros stemning.

Sælg eller bliv?

Er du i tvivl om hvorvidt du ønsker at sælge din bolig på Østerbro eller om du ønsker at blive boende? Det er mange ting der tiltaler, at blive i bydelen, da den rummer så mange skønne aspekter, men der er selvfølgelig også andre ting der kan tale for at sælge boligen.

Der kan herske mange spørgsmål, når du skal sælge din bolig. Hvad kan jeg få for den? Tjener jeg mon penge på at sælge den? Kan det overhovedet betale sig at sælge boligen?

Alle disse spørgsmål og sikkert mange flere kan florere inde i dit hoved, når du overvejer om du skal sælge din bolig på Østerbro.

 Men fortvivl ej, for der er hjælp at hente hos en ejendomsmægler i København. Du kan altid tage fat i en eller flere ejendomsmæglere for at få besvaret dine spørgsmål og få lavet en komplet boligvurdering, så du kan få et overblik over hvad din bolig er værd og hvad ejendomsmægleren synes om den.

Her anbefales det, at du tager fat i tre forskellige ejendomsmæglere på Østerbro for at få den bedste boligvurdering. 

Hvis du ønsker at læse mere om ejendomsmæglere, boligvurdering og anbefalinger, kan du finde det inde på MæglerInfo.dk. Her har du også mulighed for at indhente forskellige tilbud fra ejendomsmæglere. Jamen koster det så mange at få disse vurderinger, kan du måske komme til at tænke på. Men langt de fleste ejendomsmæglere kører på sloganet Intet salg, intet salær, og derfor kan du med god samvittighed få talt med en ejendomsmægler på Østerbro om dine muligheder og overvejelser ved et boligsalg.

Skriv et svar