Hvilken hobby skal du vælge: dykning, svømning, triatlon, sejlads?

Uha. En af mine yndslingsemner. Hvilken hobby skal man vælge, hvis man er vild med vand. Der er så sindsygt mange muligheder. Mange af dem, når jeg nok ikke ind på i dette indlæg. Nogle af dem jeg vil vende er dog blandt andet dykning, svømning, triatlon (ironman), sejlads og speed båds sejlads.

Først og fremmest kan det nævnes at det udstyr der skla købes er langt dyrere i nogle af kategorierne. På rygcrawl.dk kan du se forskel i pris, anmeldelser og test af forskelligt udstyr til svømning, dykning, triatlon og både.

Det kan være smart at læse lidt op på udstyret inden du kaster dig ud i at få en  y fuldboldshobby på eller under vandet.

Hvem skal du lære fra når du skal vælge?

Mit første råd ville som sagt være Rygcrawl.dk, de giver dig både guides til de forskellige “Sportsgrene” eller hobbyer og det er et godt sted at starte. Ved at læse om det inden, så springer du ikke bare med hovedet først ud i noget du måske i sidste ende ikke syntes er så interessant alligevel.

En af de gode ting, du alligevel kan gøre for dig selv kan være at leje udstyr. Skulle du vælge at trodse mit råd omkring bare at springe med hovedet først ud i en af ovenstående hobbyer, eller en helt tredje. Så kan du i det mindste lige lytte til mit næste råd.

Lej udstyret

Sørg for at starte med at leje udstyr. Det kan godt være du bilder dig selv ind, at det er spild af penge. Men noget der er endnu mere spild af penge er at have alt muligt triatlon udstyr eller svømmeudstyr liggende på loftet, hvis du alligevel i sidste ende tog beslutningen om at investerer i en hel båd.

Båden ender måske endda med ikke at være helt den størrelse du rigtigt havde kig på, fordi du nu har brugt pengene andet sted.

Det er altså en ulempe, at købe, fordi du aldrig kan være helt sikker på at den gnist du pludselig har opdaget ved en af kategorierne, måske ikke holder ved i længden. Sørg derfor for at tage det sikre valg og start med at leje udstyr.

Dermed ikke sagt, at du ikke skal købe udstyret på et tidspunkt. Men vær nu helt sikker på, at det du har påbegyndt nu også er dig.

Det er en meget god indikator, at du nogle gange drømmer om sporten eller hobbyen, eller ikke føler den mindste lyst til at blive i sofaen på en regnfuld søndag morgen i stedet for at komme ud på vandet eller under det.

Skriv et svar