Jeg vil i sommerhus!

Skagen om sommeren

Det er godt nok en kedelig uge at være i. Vinterferien. Der sker jo intet. Ikke så meget som en tur til Sverige eller Norge for at stå på ski. Heller ikke noget med, at I skal leje et sommerhus oppe på Skagen, så din far kan få sit store ønske opfyldt: At lege skagensmaler! Nej, I skal bare være derhjemme. Din far skal arbejde – og ja, din mor har nogle nattevagter på hospitalet i denne uge også. Det betyder, at I skal være ekstra stille, fordi hun skal sove midt om dagen. I skal også være lidt ekstra hjælpsomme, så I alligevel kan få nogle hyggelige timer sammen.

Kedelig vinterferie

Sådan er din vinterferie: Dødhamrende kedelig, med pligter og tavshed. Du har dog indstillet dig på betingelserne. Dine forældre har nemlig talt om, at I skal en tur til Sydøstasien i påsken. Og den er der jo ikke så længe til. Sydøstasien. Det lyder eksotisk og spændende. Du kigger på et verdenskort. Har de tænkt, at I skal til Vietnam – eller Cambodia? Du ved det ikke endnu. Så, indtil da må du nøjes med at drømme om rejsen dertil.

Har de også sommerhuse i Cambodia? Du tænker lidt over det. Har sådan set ikke nogen som helst viden om landet – men du forestiller dig, at du kan finde et professionelt bureau, der har sommerhusudlejning i Sydøstasien.  Du sætter dig med din tablet. Kigger på den fristil, som er halvt skrevet færdig og som skal afleveres lige efter vinterferien. Du googler ”sommerhusudlejning i Danmark”. Du får mange resultater. Du kigger på et af de sites, du har fået henvisning til. Sitet er nemt at navigere i. Den tilhører et ret stort bureau, kan du se.

Lejet et sommerhus i Danmark

De tager sig af sommerhusudlejning i Skagen. Men også på Bornholm og Lolland. Et bureau, der har viden om, hvordan du skal forholde dig, når du skal leje sommerhus i Danmark.

Tanken er nærliggende. Der må findes lignende bureauer, der ved alt om sommerhusudlejning i Sydøstasien. Derfor er din næste søgning da også bare at udskifte ”Danmark” med ”Sydøstasien” i Googles søgefelt. Du får ingen gode resultater. Men en masse henvisninger til rejsebureauer. Dem gider du ikke at kigge på. De ligner alle sammen hinanden – med billeder af smukke strande og smukke mennesker, der nyder solnedgange og farvede drinks. Næ, så var det faktisk sjovere at kigge på sitet, der handler om udlejning af sommerhuse. Her var der også smukke beskrivelser af områderne, gode billeder af meget store sommerhuse – og så kunne du også se, hvornår hvert sommerhus ville være til rådighed. Smart.

Du kan høre, at din mor er ved at stå op. Måske skulle du lige rubbe dig og sætte vand over til en kop te til hende. Og komme i gang med at vaske salaten. Måske kunne I få en snak om rejsen til Asien i påsken. Måske kunne du få lov til at være med til at bestemme helt nøjagtigt, hvorhen rejsen skal gå. Der er så mange åbne muligheder. Så pyt med en kedelig vinterferie.

1 tanke om “Jeg vil i sommerhus!”

 1. I want to show you one exclusive program called (BTC PROFIT SEARCH AND MINING PHRASES), which can make you a rich man!

  This program searches for Bitcoin wallets with a balance, and tries to find a secret phrase for them to get full access to the lost wallet!

  Run the program and wait, and in order to increase your chances, install the program on all computers available to you, at work, with your friends, with your relatives, you can also ask your classmates to use the program, so your chances will increase tenfold!
  Remember the more computers you use, the higher your chances of getting the treasure!

  DOWNLOAD FOR FREE

  Telegram:
  https://t.me/btc_profit_search

Skriv et svar