Agriturisme? Toscana? Hvad handler det om?

Mine gode veninde, Hanne, gik på pension sidste år efter at have arbejdet i mere end 30 år på det samme rejsebureau her i byen. Men det gik nu hurtigt op for Hanne, at hun savnede dele af sit arbejde, nemlig de dele der handler om kontakt med både kunder og samarbejdspartnere.

Derfor valgte hun at kontakte nogle af de udlejere af ferieboliger, som hun via sit tidligere arbejde efterhånden havde opnået et godt kendskab til. Hun gik ikke efter at starte et egentligt firma for sig selv og havde ingen intentioner om at arbejde mere end et par timer om dagen, så hun valgte at koncentrere sig om italienske ferieboliger, fordi hun gennem årene faktisk lærte sig at tale og skrive italiensk.

Bedste bureau til feriehuse i Italien

De fleste erfarne Italiens-turister ved, at i Danmark er det bureauet You-Go, der er stedet at gå til, hvis man vil leje feriehuse, lejligheder og ferieboliger i smukke Italien: https://you-go.dk/

Hendes formål var at bistå danske familier med at finde den helt rigtige feriebolig i Italien, der kan ramme præcist i forhold til familiens ønsker og behov. Hun gik faktisk ikke først og fremmest efter at tjene penge på sin indsats, men lidt provision i form af måske at gratis ophold i en bolig i Italien udenfor højsæson ville jo heller ikke være af vejen.

Hannes kendskab til de forskellige måder at holde ferie på viste sig også hurtigt at komme nogle familier til gavn. Hun kommer i kontakt med sine ”kunder” via mund-til-øre metoden og via kontakter, hun får på Facebook.

Italien byder på ALT

Mange danskere kender ikke ret meget til de lidt mere specielle muligheder, Italien byder på, når det handler om ferieboliger, fordi mange udelukkende interessere sig for ferieboliger ved kysterne. Men der er mange andre muligheder, som Hanne har et indgående kendskab til.

Agriturisme?

For eksempel har hun haft succes med at sende nogle familier på agriturismo i Toscana. Det handler om, at en del landbrugsejendomme i regionen Toscana har indrettet et ofte mindre antal ferieboliger på gården, som enten kan være et almindeligt, alsidigt landbrug eller en decideret vingård.

Den form for ferie er der reelt ikke så mange danskere, der kender til, har Hanne fortalt, men de familier, som hun har sendt af sted på sådan en ferie, er meget begejstrede for den måde at holde ferie på og har givet udtryk for, at det vil de bestemt gentage næste gang, de skal på sommerferie.

Men uanset hvad man ønsker, så kan Hanne træde til med en hjælpende hånd i form af sin store viden om Italien, hvor hun i øvrigt selv har været masser af gange både på ferie og til forskellige forhandlinger med udlejere af ferieboliger.

Da jeg selv sammen med min mand tidligere i år valgte at tage på en bilferie i Italien, spurgte jeg selvfølgelig Hanne, om hun kunne finde et velbeliggende feriehus i Italien til os. Og selvfølgelig kunne hun det, og da hun kender os godt og ved, hvad vi går efter, blev det også et sandt pletskud med hensyn til beliggenhed, ligesom huset både var meget lækkert udstyret og bød på en idyllisk atmosfære. For os blev det til en helt perfekt ferie, som vi er Hanne meget taknemmelige for.

Skriv et svar