Ikke så ringe endda

Vi har talt med en stylist her i Hvidovre. Og ja: Det er faktisk en fuldtidsbeskæftigelse for hende at rådgive mennesker (primært kvinder) om stil, farvevalg og mode. Og derunder hører også smykker naturligvis.

Tænk over dine ringe

Som med så meget andet tilbehør skal du også tænke over, hvad du har på, når du vælger fingerringe. Skal du have en kulørt ring på, så vælg en farve, der matcher dit outfit. Jeg har flere Lotus ringe fra Ole Lynggaard smykker. De har en kulørt sten og er perfekte til at matche med.

Fingerringe

Når du vælger fingerringe, skal du også tænke over, om de skal være i guld eller sølv. Har du for eksempel en sølv halskæde og sølv øreringe på, vil det ikke være passende med guldringe – og omvendt. Du kan komme afsted med fingerringe, der har både guld og sølv – det kan være den mere fleksible løsning.

Hvilket outfit?

Når du vælger fingerringe, skal du også tænke over stilen i det outfit, du har på. Der er jo forskel på, hvilke smykker du skal vælge til en selskabskjole og til et par jeans. Skal du til et selskab, kan du vælge en såkaldt cocktailring. Det er typisk ringe, der er større og med en stor sten i. De bæres typisk på en hånd alene uden andre ringe, så de står frem.

Vælger du mere klassiske ringe, kan du bruge dem i de fleste sammenhænge. Et godt bud på et mærke, der har mange smukke klassiske smykker og ringe, er Ole Lynggaard smykker. Personligt holder jeg meget af at handle på nettet, og jeg kan især godt lide denne webshop med Ole Lynggaard: https://brodersenkobborg.dk/produkter/11-ole-lynggaard-smykker/

En nyere trend, som vi har set, er at stakke ringe – ligesom man gør det med armringe. Når du stakker flere ringe, er det vigtigt, at de har nogenlunde samme stil. Det kan være, at der er en farve på nogle og et mønster på andre, og andre er mere neutrale.

Tænk også over at fordele ringene, du har på, på begge hænder. Har du for eksempel 4 ringe, du gerne vil have på, så bær 2 på hver hånd i stedet for at have 3 på en hånd og 1 på den anden hånd.

Hvordan bærer du dine ringe? Har du en bestemt stil i dine ringe?

Skriv et svar