2 mærker laver den perfekte skoletaske til skolestart

2 mærker laver den perfekte skoletaske til skolestart

Skolestart kan være forvirrende for forældre, da man ikke ved hvad man skal købe. Det kan være en jungle at finde rundt i. Men i følge vores erfaring, er der 2 mærker, som med garanti vil kunne opfylde både forældres og barns behov. Nemlig Jeva og Beckmann.

Hvilken skoletaske skal jeg vælge?

Du skal vælge en skoletaske, der er anvendelig de første par skoleår. På den måde sparer du penge, så du ikke skal købe en skoletaske for hvert eneste år, fordi den skal følge barnets udvikling. Dernæst skal du vælge en skoletaske, der er udviklet med fokus på optimal ergonomi og stabil ryg- og skulderstøtte. De bedste mærker der opfylder disse krav er JEVA og Beckmann.

JEVA

JEVA har i mere end 60 år udviklet skoletasker med fokus på det ergonomiske system, som beskytter barnets ryg, bakke og skuldrer. Har et stort udvalg af skolestarter fra skolestart.

Beginners

Beginners-serien er, som navnet antyder, den perfekte begynderskoletaske. Den er velegnet til børn i klassetrinene 0-2. klasse. De er meget lette i vægten, og passer derfor til de mindre børn. Taskerne rummer 16 liter, fordel på forskellige rum, og så medfølger der en gymnastikpose på 8liter, som nemt kan kobles på tasken. Der medfølger desuden også drikkedunk med. 

Intermediate

Intermediate er også et godt valg, til det barn, som er i voksealderen. Den passer godt fra skolestart, 0.kl. og kan tilpasses helt op til man går i 3. klasse. De vejer kun 932gram (uden gymnastikpose), da børn højst må bære 10-15% af sin egen vægt. Derfor er dette et rigtig godt valg. Den ser udseendesmæssigt anderledes ud end beginners-tasken, men der medfølger stadig gymnastikpose og drikkedunk med. Taskens rummål er 21L med tilhørende gymnastikpose på 11L.

Practised

Practised skoletasken passer lige fra skolestart 0. kl. – 3. kl. Den er egnet til de børn som har brug for lidt mere plads i skoletasken, da den rummer 20L, og der medfølger gymnastikpose på 9L. Der medfølger også drikkedunk. Tasken er let, ligesom de andre modeller, og vejer kun 927g. Derudover er den indrettet, så der er både plads til pc, bøger pg penalhus mm.

U-turn

Denne taske-model er ikke decideret egnet lige fra skolestart. Men den kan bruges fra 1. kl. og så helt op til 4. kl. Dens remme er nemlig justerbare (hele 7cm) så tasken kan holde i flere år. Der er isoleret madkasse-rum, holder til drikkedunk i siden, og drikkedunken medfølger. Dertil en gymnastikpose, som nemt kan kobles af og på, som rummer 9L. Selve tasken rummer 18L.   

Beckmann

Beckmann er etableret i Norge i 1946. Deres mål har altid været at fermstille skoletasker, der er behagelige at bære og som beskytter ryggen. Det sikrer, at barnets ryg ikke tager skade af vægten under transporten til og fra skole.

Beckmann Classic

Alle Classic-modellerne fra Beckmann er ergonomisk tilpasset til børn i klassetrinene 0-2. klasse og kan indeholde 22 liter med rigeligt plads til bøger, penalhus, drikkedunk og madpakke.

Classic er, som navnet siger, en klassiker inden for det gode og sikre valg af skoletasker. Fremstillingsmaterialet er kraftigt og holdbart og sikrer, at skoletasken ikke bliver opslidt men i stedet holder længe. Bunden på skoletasken er af hårdt materiale, så skoletasken kan tåle at blive sat ned på et hvilken som helst underlag, og at den desuden har mulighed for at holde balancen, når den bliver sat ned på denne måde.

Der er reflekser flere steder på Classic-skoletaskerne, så barnet er sikker og kan blive set i de mørkere vintermåneder.

Brystremme og skulderremmene kan justeres, så de skaber den perfekte støtte og vægten fordeles optimalt, så hofterne er med til at bære vægten. Vægten bliver på den måde udlignet, så det ikke er ryggen og skuldrene, som udelukkende skal klare arbejdet.

Beckmann Sport

Er det et ældre barn, som skal starte i skole, har Beckmann udviklet Sport-serien, som er velegnet til børn og unge i klassetrinene 2-7. klasse. De er designet i et mere sporty og neutralt udseende, så de fleste i alle klassetrinene også har lyst til at være med.

Taskerne kan rumme 30 liter, som er 8 liter mere end Classic-modellen, da det forventes, at barnet i det senere klasser skal have mere tilbehør med. Ergonomien og den praktisk støttefordeling af vægten er den samme, så skuldrer og ryg beskyttes.

Disse tasker går også under betegnelsen rygsække. De er godt polstret og har mange praktiske funktioner. Bærekomforten er sikret ved hoftebælte, brystremme og en aluminiumstang indbygget i rygsækkens ryg. Der er reflekser og et smart regnslag indbygget i bunden, hvis vejret skulle blive dårligt. Indvendigt har rygsækken et dedikeret rum til en tablet eller bærbar computer.

 

Skriv et svar