Få mest ud af dit krøllede hår

Det fleste med glat hår går, og ønsker sig skønne krøller. Men for dem, der er født med krøller, kan det naturlige hår være en større udfordring end andre hårtyper. For at opnå fantastiske og velplejede krøller kræver det nemlig en del ekstra arbejde. Det krøllede hår har en tendens til at blive mere tørt end andre hårtyper. Dette resulterer ofte i kruset og ustyrligt hår. Hårplejeprodukter, som for eksempel Moroccanoil Curl Defining Cream, er derfor yderst vigtige i en hårplejerutine, der er rettet imod krøllet hår.

Fugt, fugt, fugt

Da det krøllede hår ikke holder på fugten i samme omfang som de andre hårtyper gør, så er det vigtigt at man anvender hårplejeprodukter, der kan give krøllerne en masse fugt. Når du vasker dine krøller, bør du anvende en fugtgivende balsam efterfølgende. Balsammen sørger for, at dine hårstår lukker sig sammen, og de indkapsler dermed fugten i dit hår. Balsammen bidrager yderligere til et mere blankt hår, så dine krøller ikke fremstår matte og kedelige. Det kan være en god idé at lade din balsam sidde i et par minutter, før du vasker den ud. Lader du din balsam sidde i omkring fem minutter vil den bedre kunne få lov at arbejde og gennempleje dine lokker. Ved at lade balsammen virke i et par minutter er du altså sikker på, at dine tørre spidser får tilført en masse fugt og bliver plejet. 

Uundværlige stylingprodukter

Har dit hår tendens til at blive fladt som en pandekage kan en krøllecreme afhjælpe dette problem. Med en krøllecreme som Moroccanoil Curl Defining Cream vil du kunne opnå mere holdbare krøller. Krøllecremer er blevet et mere og mere populært hårprodukt gennem de sidste par år, og udvalget af dem er derfor bredt. Køber du en god krøllecreme som eksempelvis Moroccanoil Curl Defining Cream vil det blive nemmere for dig at definere dine krøller. Krøllecreme går ind og samler dine krøller samtidig med, at cremen tilfører dit hår mere fugt. Der findes mange forskellige krøllecremer. Både nogle der skal anvendes i tørt hår, og nogle der skal anvendes i vådt hår. Fælles for alle krøllecremer er, at de tæmmer dine krøller, og gør dem mere holdbare. Dette gælder også en krøllecreme som Moroccanoil Curl Defining Cream.

Tør dit hår nænsomt

Ønsker du virkelig at være god ved dine krøller, så bør du undgå at føntørre dem, og i stedet lade dit hår lufttørre. Lufttørrer du dit hår vil du nemmere kunne bevare dine krøllers form. Ønsker du at føntørre dit krøllede hår, så er en diffuser uundværlig. En diffuser er designet til at fremhæve dine krøller. Anvender du ikke en diffuser på din hårtørrer vil dit hår ende med at fremstå kruset og filtret. Det er ikke ligegyldigt, hvordan du føntørrer dit hår. Når du tørrer dit hår med en diffuser skal du holde hovedet nedad, og lægge en sektion af dit hår i diffuseren ad gangen. Dog skal du være indstillet på, at hårtørring med en diffuser forlænger tørringstiden.

Skriv et svar