5 ting der er værd at opleve i Hvidovre

Skal du besøge Hvidovre for første gang eller overvejer du at flytte til Hvidovre? Så er du nok interesseret i, at vide hvad du kan opleve her i byen.

Hvidovre rummer mange gode ting og man har også hospitalet helt tæt på, så du skal ikke køre langt for at komme på skadestuen. Derudover har Hvidovre selvfølgelig også masser af mere spændende tilbud til deres borgere andet end en skadestue.                                                                                                        

Hvidovre Bibliotek

Hvidovre bibliotek er et stort og flot bibliotek hvor der er noget til enhver smag. Det er både hyggeligt at komme på biblioteket for at læse en bog i fred og ro. Men Hvidovre bibliotek har også en fin børneafdeling, hvor du nemt kan tage dine børn med. Her kan i sammen få en hyggelig formiddag imens i leger og læser i bøger.

Hvidovre Svømmehal og Friluftsbad

Hvidovre svømmehal og friluftsbad er en af de ting som Hvidovre har været mest populær på længe. Her er der nemlig rigtig gode bademuligheder for både den habile svømmer, legebarnet og den der lige skal lære at vandet er trygt og rart.

Derfor er Hvidovre svømmehal en svømmehal for alle. Specielt også deres varmtvands afdeling er der mange der holder af. Her bliver der både lavet gymnastik for ældre, voksne og babyer. Du kan derfor sagtens besøge svømmehallen uanset hvad du er til. Hvis det er ved at være sidst på måneden, så kan du tage sms lån i dag for at betale indgangen.

De glemte kæmper på vestegnen – Hilltop Trine

På vestegnen er der opført 6 glemte kæmper – en i hver by og i Hvidovre sover Hilltop trine oppe på Hvidovre bakke.

De glemte kæmper har været en yderst populær kulturdestination de seneste par år. Specielt børnefamilier har holdt meget af, at tage rundt og finde alle 6 kæmper som alle står gemt på vestegnen. Specielt her i Corona tiden, hvor meget andet har været lukket, har de seks kæmper været endnu mere populære. Hvis i endnu ikke har oplevet dem, så bør i helt bestemt besøge dem.

Hvidovre Havn

Hvidovre har også sin helt egen havn. Her er super hyggeligt hele året rundt. Men i særdeleshed i juletiden er Hvidovre havn hyggelig at besøge. Den er pyntet smukt op med en masse hyggelig julebelysning. Hvis du også er rigtig vild med juletiden så skal du vide, at du kan få en gratis julekalender online som giver dig mulighed for at vinde mange fine præmier og ekstra julegaver.

Plantestien Hvidovre

Hvis du er vild med natur, så bør du også kende til naturstien i Hvidovre. Som er en hyggelig sti beplantet med alverdens spændende og interessante blomster og planter.

Skriv et svar