Kvindeforkælelse

Som kvinde kan jeg godt lide at forkæle mig selv. Forstået på den måde, at jeg kan godt lide at gøre noget ud af mig selv og mit udseende.

Et varmt skumbad med badesalt og dejlige dufte er noget af det bedste jeg ved. Tiden foran spejlet med ansigts – og øjencreme og derefter makeup alt efter mit humør er aldrig spildt. At tage lækkert lingeri på bagefter for så at komme i tøjet. Det er en god måde at starte en doven søndag på, synes jeg. Der kan nemt gå et par timer med det for mig. Søndag er den bedste dag. Der har jeg nemlig tiden til det. Det får mig til at føle, at jeg er dejlig, og det giver mig glæde. Ligesom disse piger giver andre glæde: https://www.escortfantasy.dk/

Søndag

Hver søndag sent på formiddagen plejer jeg at mødes med nogle veninder til en kop kaffe, hvor vi sludrer, om hvad der er sket i den uge, som lige er gået. Det er en rutine, vi har. Vi kan sagtens bruge et nogle timer på at få den kop kaffe snakket igennem. Jeg tror, at andre mennesker, som ser os fire, sidde og sludre, synes, vi er nogle dumme dukker. Det er vi ikke. Vi er kvinder, som har travlt i hverdagen. Med job og karriere.

I forgårs fik jeg min pakke med nyt lingeri leveret. Jeg bestiller det altid over nettet. Jeg har sjældent tid til at gå i butikker på hverdagene, og søndag er altså dagen, som er tilegnet mig og veninderne. Ingen shopping – basta!
Pakken indeholder 2 BH sæt plus ekstra trusser, som matcher. Et lyseblåt og et sort. De er ret flotte. Mærket hedder Marie Jo. Jeg kender det ikke, men det føles, og ser virkeligt lækkert ud. Blonderne er smukke og delikate. Stoffet er blødt og glat. Det smyger sig op til kroppen. Det kan jeg godt lide.

Hvilke BH sæt?

Mine overvejelser her søndag morgen er nu, hvilket af de 2 BH sæt jeg skal tage på. Det sorte er fristende, men det blå er bedre, da jeg har en lyseblå bluse, jeg gerne vil have på udenpå. Jeg har egentlig tænkt, at jeg bare skal have afslappet tøj på, så det blå sæt vil være helt fint.

Jeg klæder mig på, tjekker håret, tager min læderjakke på, og afsted. Ned til caféen. En af mine veninder er allerede ankommet. Vi hilser på hinanden, og så udbryder hun: Du stråler – hvad er der sket? Det ved jeg ikke, hvad mener du? Ja altså – du ser bare så godt ud sådan, sikker og, tilfreds og, glad og smuk. Det går op for mig, hvad hun mener. Ja, siger jeg, det er Marie Jo, som er skyld i det. Hvem er det? Min veninde er paf. Er det en sydamerikansk kæreste, du har fået?

Jeg kommer til at grine ad hende. Nej, søde, Marie Jo er et lingerimærke! Haha. Jeg bestilte 2 BH sæt for nogle dage siden og skulle lige prøve ét af dem i dag. Mere er der ikke i det. Og ved du hvad? Det er rigtigt skønt at have på. Man bliver glad for sig selv.

Den søndag formiddags snak med veninderne kom til at handle om undertøj, dates og udfordringer på jobbet.

Skriv et svar