Fra Hvidovre til Malaga

Job i Spanien

Nu sidder vi gamle tilbage her i Hvidovre og forbereder os på en påske med sne og frostvejr – mens vi savner vores datter, der for et par måneder siden rejste til Malaga for at arbejde i et dansk firma dernede. Vi taler sammen næsten hver dag, og det billeder hun sender fra Malaga, gør os temmelig misundelige!

Sabbatår med job i Spanien

Hun arbejder som sagt i Malaga for et dansk firma, der arbejder med telefonpasning for virksomheder: Topcall.

Indtil videre har hun taget det som et sabbatår fra sine studier, men vi kan da mærke, at hun stortrives dernede. Og det er der jo ikke noget at sige til, for dels er vejret jo fantastisk, og dels er firmaet åbenbart en særdeles god arbejdsplads.

De sidder vist omkring 20 mennesker dernede, og det, de laver, er at fungere som kundeservicemedarbejdere for en lang række danske virksomheder, der enten ikke kan tage telefonen konstant i åbningstiden eller simpelthen har outsourcet hele eller dele af deres kundeservice.

Hun fortæller, at det er ekstremt afvekslende. Det ene øjeblik tager hun mod besked for en lille tømrervirksomhed – det næste øjeblik vejleder hun kunder fra et firma, der sælger hvidevarer på nettet. Og meget mere.

Der er jobs at få i Spanien

Nu fortalte hun så forleden, at de skal udvide med endnu flere danske medarbejdere dernede, og hun spurgte, om vi ikke kunne være med til at sprede budskabet. Det kan vi da!

Søg arbejde som kundeservicemedarbejde i Spanien – klik her.

Sabbatår i Spanien

Malaga er jo ret kendt af mange danskere som “hovedstaden” på den spanske solkyst.

Med 40 golfklubber og 300 solskinsdage om året er området et paradis for golfspillere og solhungrende danskere i alle aldre. Malaga er en storby med over en halv million indbyggere og et nyt museum for byens store søn Pablo Picasso – fyldt med Picasso-familiens private samlinger af mesterens værker.

Så altså: Er du – eller kender du nogen, der er – interesserede i et spændende job i et dansk firma i Malaga, og kan du yde perfekt service i telefonen, er det nok værd at se nærmere på!

Skriv et svar