Soldout har det

Vi er lige ved at komme ind i slutspurten. Der er mindre end 10 dage til jul, og jeg mangler stadigvæk at få købt en julegave til min søn. Han får en ny laptop i julegave, men jeg synes, ligesom at det er en lidt kedelig gave til ham. Det minder lidt om at give en bonde en arbejdshest ikke? Han skal have noget, han har ønsket sig længe. Og efter lidt research her, er jeg med!

Meget bevidst

Han går i 9. klasse og er meget bevidst om sin stil og pigerne. Han er også meget obs på, at de klæder, han går med, er ultra moderne. Det sidste – det med klæderne – har jeg først opdaget nu. Jeg har jo gransket hans ønskeseddel grundigt og har set, at han ønsker sig t-shirts fra et mærke, der hedder Supreme. Jeg kender det ikke. Jeg har sådan set altid bare tænkt på t-shirts som lette, kortærmede bomuldsbluser, som man køber nede i sportsforretningen. Men nej. Jeg har opdaget, at der også er mode inden for den del af klædeskabet.

Supreme

Mine besøg i forskellige – større og mindre sportsforretninger – har ikke givet mig det resultat, jeg ønskede. Hver gang jeg har været i sådan forretning, og har spurgt efter en t shirt fra Supreme, er jeg blevet mødt med et venligt smil – og en bemærkning om, at det brand fører de desværre ikke. Jeg kan virkeligt ikke forstå det. Ingen har det brand i deres forretninger. Og jeg har efterhånden opsøgt alle forretninger i området. Jeg har fået massevis af tilbud om t-shirts fra andre kendte firmaer. Men hvad er pointen i at give ham en t shirt fra et firma, som han er ligeglad med? Jeg vil jo gøre ham glad. Og kommer det til et punkt, hvor det handler om, at han bare skal have tøj på kroppen, ja så kan vi sagtens finde massevis af t shirts.

Lidt i panik

Jeg er derfor ved at gå lidt i panik. Jeg ved jo, at løsningen sikkert bliver, at jeg skal købe en supreme t shirt via internettet. Og det kommer til at blive et vanvittigt dyrt køb. Posten kan jo ikke følge med alle de pakker, der skal leveres til tiden, så jeg må betale ekstra for at få varen leveret med courier‐post. Det koster sædvanligvis 2 – 4 gange mere end normalt. Bare tanken om, at jeg muligvis er nødt til at bestille sådan en t shirt fra udlandet bevirker, at min julepanik forværres.

Soldout.dk

I første omgang vil jeg gå på internettet og lede efter ”Supreme t shirt” og, så se, om jeg kan finde en webshop her i landet. Hvis det ikke lykkes, ja så må jeg vel lede i Sverige eller Tyskland. Helst så tæt på, hvor vi bor, så transporttiden forhåbentligt ikke bliver så lang. Og så må jeg bare håbe på, at jeg kan finde en t shirt, der passer ham.
Så planen er nu, at jeg går på nettet i aften, og jeg forlader det ikke, førend jeg har fundet en Supreme t shirt til min dreng. Han skal have sådan en. Og heldigvis har Soldout dem!

Skriv et svar