Maskiner til slagterier

Da jeg for et par år siden skiftede arbejde, var jeg ikke specielt begejstret for at skulle køre rundt i en stor kasse-varevogn, men det var et led i arbejdet, så jeg var tvunget med i baghånd. Hele mit erhvervsaktive liv har jeg arbejdet som sælger, og da jeg efterhånden har haft fire vidt forskellige arbejdspladser, er jeg aldrig veget tilbage for nye produkter, selv om jeg måske ikke selv lige er specialist i dem.

Maskiner og inventar til slagtere

Mit nuværende arbejde består i at sælge diverse teknisk inventar til typisk slagterbutikker, delikatesseforretninger og for eksempel også nogle grillbarer eller andre forretninger, der sælger færdiglavet mad.

Og man kan roligt sige, at det er et meget bredt sortiment, jeg har, når jeg er ude at besøge potentielle kunder. Det er vores firmas faste politik, at jeg under sådan et salgsbesøg skal kunne fremvise de produkter, jeg forsøger at afsætte. Firmaet tror fuldt og fast på, at det giver bedre salgsresultater, når man kan fremvise selve produktet, end hvis man bare har nogle flotte brochurer, kunden kan kigge på.

Derfor må jeg altså trækkes med at køre rundt i en stor kassevogn, når jeg er på arbejde. Det kræver selvfølgelig en del plads, når diverse slagterimaskiner, ovne, kødhakkere og alt muligt andet skal kunne være i bilen og opstillet på en måde, så de også kan fremvises for kunderne.

Bortset fra det besværlige i at komme rundt med den store varevogn holder jeg nu meget af mit arbejde. Vores firma forhandler en lang række forskellige produkter til den branche, men vi holder os udelukkende til maskiner af høj kvalitet, og den slags kan jeg nu også bedst lide at sælge.

Konvektionsovn

For nylig fik vi en ny konvektionsovn i sortimentet, og det gav lidt udfordringer at få plads til den i varevognen, men det lykkedes dog at få den placeret sådan, at jeg kan vise den frem for kunderne blot ved at åbne varevognens bagdør. Det var dog nødvendigt at fjerne den røgeovn, jeg tidligere kørte rundt med, men det gør nu ikke så meget, for når det handler om sådan en ovn, er det ikke så afgørende, at kunden kan se den under mit besøg hos ham.

Se bare her

Vi satser meget på den nye konvektionsovn, fordi den har en række tekniske faciliteter, som helt sikkert vil tiltale mange af vores kunder. Den har for eksempel dør både foran og bagpå, så man i for eksempel en slagterforretning kan placere den sådan, at bagsiden vender ud mod baglokalet, hvor varerne tilberedes, mens forsiden er synlig fra selve butikken, så kunderne kan se, at deres leverpostej lige er blevet færdigbagt og tages ud af ovnen, når de køber den.

Selv om jeg kun har haft denne nye ovn i sortimentet et par uger, kan jeg tydeligt mærke, at mange kunder er meget interesseret, fordi den har et usædvanligt flot design i rustfrit stål og glas. Og så finder kunderne det også meget tiltrækkende, at den har et automatisk rengøringssystem, så de stort set bare skal trykke på en knap for at rengøre den efter endt arbejdsdag.

Skriv et svar