Netflix eller bredbånd – se de lokale muligheder

Er du ligesom os, mere til at sidde hjemme og hygge foran tv’en end gå i biografen for at se gode film? Så er denne artikel til dig.

Der findes mange glimrende Netflix film, men det kan være meget svært at finde de bedste film på Netflix ved blot at søge i deres app eller på hjemmesiden. Der findes ingen funktion til at rate det kæmpe filmkatalog til stor frustration for os og formentlig også mange af vores læsere.

Vi har nu gjort det nemt for alle Netflix fans at finde frem til ‘must see’ spillefilm på den populære streamingtjeneste. Der er tusindvis titler at vælge i mellem og der kommer flere hundrede nye til hver måned, så det kan være lidt af en jungle at finde rundt i.

Lige meget om du er til hardcore action med Steven Seagal eller til romantiske film som Ghost med Demi Moore og Patrick Swayze i hovedrollerne. Eller til Netflix gyserfilm som The Cave og Resident Evil, så finder du de 10 bedste i hver genre her.

Netflix tilbyder også en lang række film for børn og barnlige sjæle. Altfra populære Disneyfilm til danske børnefilm findes der i kataloget. Vi har kigget hele listen igennem og udvalgt de mest populære film, så du hurtigt kan holde de små beskæftiget. Netflix børnefilm er selvfølgelig for alle der gerne vil se en god animeret biograffilm.

Du finder også de bedste komedier på Netflix i vores guide. Listen afspejler vores objektive holdning til de mange film, som er tilgængelige i app’en. Så vi modtager meget gerne feedback fra vores læsere og vi kan have misset oplagte kandidater til toplisten.

Vi håber du finder vores netflixguide brugbar og husk at komme igen, da vi jævnligt opdatere listerne med nye netfilm, som vi mener er værdige til en placering i toppen.

 

God fornøjelse!

Skriv et svar