Gode råd om studenterkørsel

Hvert år ser vi dem – de glade og smukke unge mennesker, der efter en lang tid endelig er færdige med indledningen til det liv, der skal give dem glæde, udfordringer og meget mere. Og så skal der festes. For mange handler det om den traditionsrige studenterkørsel eller eksamenskørsel, som er en mere og mere integreret del af det at afslutte gymnasiet og andre læreanstalter.

Gode råd om studenterkørsel

Vi skal på ingen måde dæmpe festen eller glæden ved den fantastiske dag, der venter dig forude – men det er altså vigtigt at bemærke, at der hvert år sker uheld og nogle gange deciderede ulykker med kvæstelser til følge med disse eksamenskørsler.

Derfor er det yderst vigtigt at benytte godkendte og sikre firmaer – uanset om det er her i Hvidovre eller hvor det end måtte være.

Her på Sjælland er det især et firma som Studenter-Kompagniet, der er værd at fremhæve, da de benytter godkendte lastbiler, godkendte chauffører med viden og baggrund i førstehjælp og sikkerhed – og så er de alle reelt voksne mennesker, der prioriterer sikkerheden for de unge og festglade højere end noget andet.

De kører som nævnt studenterkørsel på Sjælland  < klik og se deres hjemmeside

Reglerne for studenterkørsel

Der er ganske faste regelsæt om studenterkørsel, eksamenskørsel og dermed beslægtede kørselstyper. Du kan få et glimrende overblik her.

Efter regler kommer det sjove

Når alt det med regler og betingelser er på plads, handler det jo selvfølgelig om at få det maksimale udbytte af den store dag.

Lastbilerne, som Studenter-Kompagniet benytter, er tidligere tyske militærbiler, og det betyder blandt andet, at de er en del sjovere end de fleste, at de kan BRUGES – og at det er tilladt at feste ombord.

Det gør det i øvrigt ikke spor dyrere. Du kan få et fint overblik over priserne her: Priser for eksamenskørsel.

Når det er sagt, er der kun disse gode råd tilbage:

  • Lad være at drikke for meget for tidligt – det er en lang dag
  • Sørg for påklædning til vejret – det ødelægger alt, hvis du fryser eller kampsveder
  • Drik masser af vand i mellem – alkohol er væskedrivende
  • NYD DAGEN!

 

Skriv et svar