Kvalitet betaler sig altid

Da vi i sin tid bad folk beskrive deres oplevelser af sammenhængene mellem kvalitet, oplevelse og pris til magasinet her, fik vi mange interessante indlæg. Her bringer vi indlægget fra Charlotte:

Jeg har altid brugt hjemmesko, men det har aldrig været noget, jeg egentlig har brugt nogen penge på. Jeg har som regel købt nogle billige hjemmesko og så brugt dem en sæson og smidt dem ud.

Den anden dag var jeg sammen med en god veninde ude at spise frokost. Vi havde ikke set hinanden i godt et halvt års tid, fordi min veninde og hendes mand havde været i Sverige i 3 måneder. Hendes mand havde arbejdet på et projekt, som hans arbejdsplads var involveret i.

Den kolde svenske vinter

Min veninde arbejder ikke, men passer hjemmet og pligter etc., så hun fik også tid til at få nogle gode venskaber i Sverige. Sverige har jo nogenlunde samme temperaturer, som vi har her i Danmark – det vil sige køligt i en hel del måneder – og fodkoldt i mindst lige så mange.

Min veninde blev introduceret til svensk lammeskinds hjemmesko fra Shepherd. Det er håndlavede kvalitetshjemmesko, som er blevet lavet siden 1982. Det er 35 år, hvor der er blevet kælet for hver en detalje, og de er udviklet til noget, som nu er de helt perfekte hjemmesko.

Hele familien fik glæde af Shepherd

Min veninde havde købt hjemmesko med hjem til hele familien, og jeg blev helt misundelig og ville også have de her helt fantastiske hjemmesko i lammeskind. Jeg gik i gang med at undersøge, hvor jeg kunne skaffe disse hjemmesko og forventede, at jeg skulle have dem fra Sverige og til at betale dyr fragt og sådan noget, men hurra jeg kunne faktisk få dem fra en shop, som holder til her i Danmark. De har et kæmpestort udvalg af hjemmesko, og der er hjemmesko til hele familien: hjemmesko til damer, hjemmesko til herrer og hjemmesko til børn – så bliver det ikke bedre!

Shepherd er repræsenteret i Danmark

Nu har jeg bestilt hjemmesko til hele familien og kan nu glæde mig over, at jeg endelig har fået taget mig sammen til at investerer i kvalitetshjemmesko. Og der bliver ikke noget med at smide dem ud efter en sæson, som jeg plejer at gøre. Faktisk kunne jeg forestille mig, at jeg kunne have lyst til at bruge dem stort set hele tiden. Der er jo tale om et naturmateriale, så hvorfor ikke. Jeg har læst mig til, at lammeskindet faktisk også kan være med til at køle dine fødder, når det er varmt.

Shoppen Shepherdshop.dk har også vinterstøvler til både damer og herrer, og her er der igen tale om kvalitet! Fryser du om fingrene, kan du også få rulamsluffer til begge køn. Er du ikke til luffer, findes der også rulamshandsker.

Prøv lammeskind, og du vil aldrig have hjemmesko i noget andet. Jeg er blevet så glad for lammeskind, at øverst på min ønskeliste til jul, står der et lammeskindstæppe.

 

Skriv et svar