Et opfrisket køkken

Jeg var på nettet den anden dag for at finde ideer til at friske et køkken op. Jeg faldt over en skøn brugskunst online shop, som er Ib Laursen forhandler – denne her.

Ib Laursen brugskunst har altid tiltalt mig, fordi det både er skønt at se på og også meget funktionelt. Da jeg gerne vil have en anden stil i mit køkken og ikke lige er til en stor modernisering af køkkenet, er det at bruge brugskunst til at skifte stil altid en god ide.

Frisk køkkenet op i stedet for et helt nyt

Hvad enten det er os her i Hvidovre eller et hvilket som helst andet sted i Danmark, gælder det jo, at vi er vilde med vores køkkener her i Danmark. Men det er jo ikke altid, vi lige har midlerne til et helt nyt køkken, og så kan man jo se nærmere på en opfriskning af det køkken, man har 🙂

Hvordan griber man så en opfriskning af køkkenet an?

Her er mine gode råd:

  • Orden er hovedreglen for et godt køkkendesign. Tingene kommer ikke til deres ret, hvis du har rod i dit køkken. Det at sørge for et ordentligt køkken gør også, at du ting, du har valgt, der skal stå fremme, kommer mere til deres ret, og orden i køkkenet gør det også nemmere at arbejde der og holde det rent.
  • Har du for eksempel åbne hylder eller skabe med glas, så sørg for at stille tingene i fareorden, så ser det mere organiseret ud. Du kan også stille noget sødt brugskunst sammen med dine tallerkener for eksempel, hvis der er plads. Det er med til at skabe miljø.
  • En anden måde at friske køkkenet op på kan også være ved at se på interiøret. Det kan være, at du skal hænge et par smukke hængelamper op over køkkenbordet. Det er med til at skabe stemning – eller måske skifte bordpladerne – det gør en stor forskel. Du kan også med fordel male dine køkkenskabe for et nyt look.
  • Har du et mere neutralt køkken – for eksempel i hvidt – er det nemt at skifte stil. Du kan hænge et farvestrålende maleri på væggen i køkkenet og matche farverne i maleriet med køkkenbrugskunst.

Skriv et svar