Undgå besværet ved køb af gardiner.

Det er ikke videre nemt at købe gardiner. Med opmåling, bestemmelse af stof, små stofprøver der skal tages med hjem for at se om farve og mønster passer i rummet. Og sidst men ikke mindst, opsætningen af de nyindkøbte gardiner.

Vil du gerne gøre det hele nemmere for dig selv, så er det en gardinbus, du skal vælge til dit næste indkøb af gardiner.

En gardinbus kører nemlig ud til dig med alle prøver og udgaver, de har i deres produktion. Så kan du stille og roligt beslutte dig for hvilke gardiner, der passer bedst i dit hjem. Det er nemmere at se, når du kan se selve gardinet, i det rum hvor det skal være. Og eventuelt endda sat op i et vindue.

Så er næste problem bare at beslutte sig, imellem de mange forskellige farver og designs. Du kan få råd og vejledning af gardinbussens medarbejdere.

Når du har besluttet dig, sættes produktionen af dit eget unikke gardin i gang. Medarbejderen har stået for opmålingen i dit hjem og du kan nu bare vente på, at dit gardin kommer flyvende, eller kørende, hjem til dig.

Opsætningen af dine nye gardiner sørger Gardinbussens medarbejdere for. Du behøver altså ikke røre så meget som en finger, når du vælger denne måde at købe gardiner på. Dog skal du lige bruge din finger til at pege på det gardin du ønsker. Men derudover er alt det praktiske og besværlige overladt til din gardinbus.

Gratis uforpligtende besøg af gardinbus.

Du kan lige nu få et gratis uforpligtende besøg og tilbud af din gardinbus.

Medarbejderen kommer ud til dig med gardinprøver, så du kan se hvilke gardiner, der passer ind i din boligindretning.

Er der ikke noget der fanger dit bliks opmærksomhed er det helt i orden at sige nej tak.

Det koster ikke noget.

Gardiner er din boligindretnings rammer.

Gardiner gør utroligt meget ved din indretning i et rum. Det gælder både deres tilstedeværelse eller fravær. Men sandelig også deres udseende og den stil gardinerne udtrykker.

Du kan have en meget moderne og harmonisk indretning, men sætter du den sammen med et par støvede orange gardiner, så falder det hele til jorden.

Ligeledes kan fravær af gardiner få din boligindretning til at flyde ud af vinduet. Der er ingen stopklods på rummet- ingen ramme.

Altså er gardiner et vigtigt emne i boligindretningen. Det er også en måde at udtrykke sin egen personlige stil. Er du til store tunge lange gardiner eller til de mere moderne og enkle lameller. Eller måske til de klassiske rullegardiner?

En gardinbus har det hele og er du ikke en haj i boligindretning, så står der en professionel medarbejder til at guide dig, til det helt rigtige valg for dig.

Gør det nemt for dig selv og få det bedste ud af dine muligheder for professionel hjælp, både med valg, demonstration i selve rummet og den besværlige opsætning.

Gardinbussen har det hele og endda også et gratis tilbud.

 

 

 

Skriv et svar