Polterabend på Vesterbro

Vi havde en fantastisk polterabend for min bedste ven Thomas i weekenden. Han skal giftes og det skal selvfølgelig fejres med alle drengene på en ordentlig polterabend.

Vi overraskede ham tidligt om morgenen på Vesterbro, hvor vi hentede ham i hans lejlighed på Halmtorvet. Hans kæreste havde sørget for, at han ikke vidste noget som helst, og han blev vildt overrasket, da vi stod der på Vesterbro tidligt om morgenen uden for hans dør.

Lækker morgenmad

Vi startede med at spise morgenmad på sønder boulevard på en hyggelig restaurant og fik masser af lækker mad for at lægge en god bund før dagen ellers fortsatte med aktiviteter, der mest af alt omhandlede med druk og fest. Morgenmaden bestod af laks, lækkert brød, røræg og selvfølgelig cocktails – selvom klokken kun var lidt over 8. Vi fortsatte turen rundt på Vesterbro, hvor der var blevet arrangeret vinsmagning på en restaurant i kødbyen. Det var super sjovt og alle vennerne skulle forsøge at smage sig frem til druer, lande og årgange.

Kødbyen og racerløb

Bagefter skulle vi cykle om kap rundt om parkeringspladsen i kødbyen med hinanden bagpå cyklerne. Solen skinnede og alle blev godt svedige af den fysiske aktivitet og alkoholen gjorde alle ekstra forpustede. Vinderen fik lov til at sprøjte champagne ud over det hele og fik en pokal med videre på turen.

Restaurant Hooked

Det næste på programmet var en ”master class” i Østers og åbning af dem. Det var svært, men folk fangede hurtigt, hvordan man skulle åbne de små skaller og skære den lille klump kød løs. De mange østers blev åbnet og anrettet på en fad med is, citron, syltede rødløg og tabasco inden de blev spist og alle synes det var vildt lækkert som snack inden vi skulle videre til fiske restauranten Hooked, som ligger på Halmtorvet lige ved siden af Kødbyen.

Vi havde booket deres baglokale som fungerede som selskabslokale, og derfor fik vi hele lokalet for os selv. Det var helt perfekt, fordi vi nok var lidt højtråbende efter al den vin, vi havde drukket i løbet af dagen. Menuen var bestemt på forhånd. Vi fik først snacks som bestod af tempura rejer med en chili mayo, friture stegte calamari med lime og trøffel mayo og grønne salater. Til hovedret fik vi fish and chips og lobster rolls, som er en slags hotdog lavet med hummer. Det hele var virkelig lækkert og alle gæster var glade for menuen. Vi fik lækre fadøl og cocktails fra brus og der var rigeligt med mad så alle blev mætte.

Fisk som det skal smage

Alt i alt kæmpe skud ud til Hooked.  Efter besøget på fiskerestauranten hooked tog vi videre op i Thomas lejlighed. Den lå lige ovenpå restauranten, så det var helt perfekt timing. Vi fortsatte festen og fandt en vinder af dagens konkurrencer og satte høj musik på anlægget så festen rigtigt kunne gå i gang. Da klokken blev omkring midnat var der bestilt taxaer, så vi kunne komme videre i samlet flok til en natklub i københavn hvor der virkelig var gang i den. Jeg ved ikke, hvornår jeg kom hjem men det var helt sikkert en sen og virkelig sjov dag og aften.

6.121 tanker om “Polterabend på Vesterbro”

 1. Здравствуйте, приглашаем посетить сайт,
  где вы сможете приобрести конструктор
  стихотворений, расположенный по адресу:
  http://constst.ru

 2. Однако, не всегда профилактические меры достаточно эффективны в предотвращении проникновения грызунов. В таких случаях применяются различные средства и технические средства, предназначенные специально для защиты от грызунов. Например, это могут быть специальные репелленты, отпугивающие грызунов своим запахом или вкусом. Также применяются различные преграды, такие как сетки, заборы, металлические экраны и прочие конструкции, которые мешают грызунам проникать в здания и помещения.

 3. Pingback: meritking

 4. Pingback: grandpashabet

 5. I just like the helpful info you supply in your articles.

  I will bookmark your blog and take a look at once more right here frequently.
  I am rather sure I will be informed a lot of new stuff right here!
  Good luck for the following!

 6. It’s a shame you don’t have a donate button! I’d certainly
  donate to this excellent blog! I guess for now i’ll settle for book-marking and adding your RSS feed to my
  Google account. I look forward to new updates and will talk about this website with my Facebook group.

  Chat soon!

 7. Pingback: madridbet

 8. best online pharmacies in mexico [url=http://mexicanpharmacy.life/#]reputable mexican pharmacies online[/url] mexican drugstore online

 9. Pingback: meritking

 10. Pingback: meritking