Samme advokat i hele DK

Det største advokatfirma her i byen har fået en ny kunde. Mig. Jeg er i ved at blive skilt, og min eks, og jeg kan ikke blive enige om bodelingen. Jeg har henvendt mig til nogle advokater her i Horsens. Det samme har min eks gjort. Så lige nu taler vi med dem, i stedet for med hinanden.

Det er ikke sjovt at blive skilt. Slet ikke når man ikke vil. Men det var min eks, som tog beslutningen. Hun fandt en anden mand. Jeg er ked af det, men kan godt se, at det vil være det bedste, at vi skilles. Hun vil ikke leve sammen med mig mere. Hun er faktisk flyttet ind til sin nye kæreste, men gør krav på en del af vores fælles formue.

Forældremyndighed

Vi er heldigvis enige om alt mht. forældremyndighed. Vores børn er en uge hos mig, og en uge hos hende. Jeg bliver boende her i huset og skal måske til at sætte mig i gæld for at købe hende ud af det. Siden vi blev gift, har vi haft fælleseje. Men jeg havde købt huset, inden vi blev gift, så jeg kan ikke forstå, hvorfor hun gør krav på en del af det. Det er derfor, vi er nået til at bruge hver vores advokat.

Bodeling

Jeg håber, at min advokat kan forklare mig, om hun virkeligt har krav på halvdelen af husets værdi. Hvis hun har krav på det. Det er jo steget i værdi, siden jeg købte det. Det kan da ikke være logisk, at jeg skal tage et lån for at købe halvdelen af mit hus igen! Jeg gør ikke krav på nogle af hendes dyre smykker. Men det er en tanke, jeg har haft, fordi jeg ved, hun holder af dem. Men det kan godt være, at jeg møder en kvinde, som jeg gerne vil give et smykke en dag.

Jeg har forklaret min side af sagen til advokaten. Han er i kontakt med den advokat i Horsens, som min eks har henvendt sig til. Sidst jeg talte med ham, var han meget positiv. Han mente, at vi kan finde et forlig, så alle bliver tilfredse. Han nævnte dog ikke noget om huset. Han ville lige bruge lidt ekstra tid på at kigge nærmere på det.

Nu er jeg så meget spændt på at høre, hvad han har at fortælle mig om den del af sagen. Jeg skal til møde med ham i næste uge. Jeg håber virkeligt, at han har gode nyheder til mig inden da.

Skifteretten

Jeg har nemlig meget lidt lyst til at skulle i Skifteretten. Det vil blive en trættende proces. Og jeg har nok at gøre med at holde huset og sørge for børnene. De er hos mig i denne uge. De er kede af, at deres mor er flyttet, men heldigvis er de store nok til at forstå, at vi ikke kan leve sammen alle fire. De har kammerater, som er i samme situation: to hjem, to gange juleaften, to gange fødselsdagsfest osv.
Jeg ringer til min advokat i Horsens og fortæller ham, at jeg håber, at et forlig kommer på plads. Jeg har regnet på min økonomi og fortæller ham, hvad jeg kan gå med til, hvis jeg skal have et lån.

7 tanker om “Samme advokat i hele DK”

Skriv et svar