Sådan indretter du det perfekte (fetish) motionsrum

Uha. Titlen lyder voldsom tænker du måske. Et fetish motionsrum i hjemmet. Den kan da umuligt gå igennem hos svigerforældrene.

Men, hvordan kan du så indrette dit eget lille personlige rum med fetish sexlegetøj uden at du eller din partner (måske slave) skal have dårlig samvittighed.

Fetish sexlegetøj er ikke nødvendigvis noget for alle, men faktisk måske noget alle burde prøve en enkelt gang eller to.

Hvad er fetish sexlegetøj?

Hvor går grænsen for, hvad fetish sexlegetøj er. Hvornår er noget ikke længere fetish sexlegetøj. Og er alt i princippet ikke én eller anden form for fetish, nogle fetish’er er bare mere kutyme. Det er måske conceptual stretching. Indrømmet. Men det er værd at stille sig selv det spørgsmål.

For mange ting kan hurtigt blive dømt som en fetish, og ordet fetish er – for at sige det mildt, desværre – en smule tabu-belagt. Det er selvfølgelig træls for dem der dyrker, eksperimenterer med og elsker at opdage nye, anderledes og radikaler fetisher de selv eller andre har.

De giver ikke meget for andres mening, det burde du heller ikke.

Her du lyst til noget så er det en fetish.

Hvordan udlever jeg min fetish?

…Spørg du sikkert om. Ellers gør du ikke. Men lad os nu for resten af dette indlægs skyld sige, at du gjorde. Du har ligget en sen aften, tænkt godt og grundigt over tingene og bestemt dig for, at fremadrettet vil du udleve alle de feticher der falder dig ind.

Ikke en eneste skal gå tabt. Men hvad nu hvis du ikke har en fetish endnu. Hvis der ikke er noget specifikt fetish sexlegetøj du lige præcis syntes er frækt, eller tænder dele af dig du ikke vidste eksisterede.

Måske tænder du ikke på tanken omkring legetøjet, måske netop fordi det er fetish orienteret. Men måske tænder du på følelsen af fetish legetøjet. OG det er vigtigt du finder ud af om det er tilfældet.

Det er ikke vigtigt for at du videre kan leve, eller vigtigt for at verdenen ikke går under. Men det er vigtigt for din livsglæde. Man ved ikke man har savnet noget, før man har prøvet det og fundet ud af det.

Hvad for noget fetish sexlegetøj skal jeg vælge?

Du står i den situation nu, at du har besluttet dig for at eksperimentere med noget fetish sexlegetøj. Måske nogle klemmer du har set på Lovebuddy, måske nogle benspredere, måske noget helt tredje.

Du har endda muligvis fået lyst til at bestille noget hjem du slet ikke ved om vil tænde dig.

Mit råd ville være at købe det skøreste du kan finde. Køb det du kommet til at fnise lidt over når du scroller igennem fetish kategorien på din yndlings fetish-sexshop.

Det sexlegetøj der gør dig lidt pinligt berørt, men samtidig det, hvor du når at tænke – at det da umuligt og aldrig bliver noget for dig. Det er netop det du BØR, ja faktisk, SKAL prøve.

Det handler i lige så høj grad om at udfordre sig selv, som det at du finder ulige præcis det du godt kan lide, eller det der er din fetish her i livet.

Og slutteligt skal det siges at det altså gerne må være noget uskyldigt. Du skylder ikke nogen at finde noget vildt og voldsomt. Det kan være kedeligt og normalt. så længe det er det du har lyst til.

Skriv et svar