En container giver dig mange muligheder

De fleste kender det, sommer er hård dem med haver, først klipper man hækkene for så bagefter at skulle køre de store mængder have affald væk. Det er en hård proces, og har man ikke en trailer eller lignende, så kan det blive til rigtig mange ture frem og tilbage mellem genbrugspladsen og haven.

Heldigvis er der hjælp at hente til dem der ikke gider de mange ture, for hvis der er rigtig meget have affald kan det være en god ide at leje en container til formålet. Det mange haveejere gør er, at slå sig sammen med naboerne om lejen, og på den måde kan man få rigtig få penge komme af med med de store mængder affald der måtte være blandt naboerne.

Container til haveaffald

Hvis du ved hvad du vil aflevere, så er du godt på vej imod den bedste pris. Om det er have affald eller noget andet har egentlig ikke den store betydning. Det der betyder noget er, at der kun er en type affald i containeren.

Skal du fælde store træer eller planlægger at rydde flere større buske så kan du slet ikke undvære en container på vejen eller i indkørslen.

Container til blandet affald

Prisen er klart højst på blandet affald, det skyldes helt konkret, at de på genbrugsstationen skal sortere affaldet efter det er blevet afleveret. Der skal altså rå mandetimer til efter containeren er blevet afleveret og det koster selvfølgelig penge.

Når det er sagt, så er det en kæmpe frihed at man ikke behøver tænker over hvad man putter i containeren, det kan være alt fra haveaffald og oprydning i haven, hvor både sten og andet beton affald kommer med, og så byggeaffald og måske en god omgang oprydning i garagen eller på loftet.

Hvis du ikke umiddelbart har råd til containeren, så kan det måske lune lidt i budgettet med et Quicklån. Det hjælper ikke kun budgettet, men gør også havearbejdet meget sjovere fordi man ikke skal fjerne alt det kedelige affald man får skrabet sammen når man ordner haven.

Skriv et svar