Lækre gaver fra Egesgave

I den kommende måned skal vi til 3 bryllupper. To af dem ligger i samme weekend. Heldigvis ikke på den samme dag. Men alligevel. Det bliver en hård weekend med al den festlighed. Det 3. bryllup ligger i slutningen af måneden. Men det bliver også en festlig weekend, fordi vi skal rejse fra København til Jylland, hvor brylluppet skal holdes. Det er min nevø, som skal giftes med en pige fra Jylland. Og hun har insisteret på, at festen skal holdes i Jylland. Så vi skal finde et sted at overnatte. Jeg tror, at det bliver på et hotel, hvor der er spa, og hvor jeg kan få sat mit hår og få ordnet mine negle. Vi må bruge den weekend til også at gøre noget for os selv.

Der skal købes gaver

Men inden da, så skal jeg have købt bryllupsgaver. Og selvom jeg har fået sådan et IBAN-nummer, hvor jeg kan sætte penge ind, så vil jeg altså gerne møde op til festerne med en lille gave i hånden til parrene. Det er da for kedeligt, hvis der ikke også er gaver.

Det synes jeg i hvert fald. Ok, det er rart at få samlet en stor sum penge sammen, så man kan købe alt det, man lige gerne vil have. Men en gave. En fysisk gave, som man har fået til sit bryllup, fortæller meget om den, man fik den fra. Og jeg vil gerne huskes for at have givet parret en god gave. Sådan har jeg det.

Men hvad giver man unge mennesker, der skal giftes i dag. De har som regel alt i forvejen. Så idéen med et IBAN-nummer er faktisk ikke så dårlig. På den anden side. Chancen for, at de får to af den samme gave, er meget lille. Så jeg har vovet mig ud i at finde små gaver til de 3 brudepar. Det ene kender. jeg ret godt.

Smuk brugskunst

De skal have et stykke brugskunst fra https://www.egesgave.dk/. Jeg kender deres smag og har set en flot flettet kurv, som jeg tror, de vil blive glade for. De har en ret speciel smag, men den er lige helt rigtig til dem. Måske skal de også have et badeforhæng i stof – det trænger de faktisk til.

Brudepar nr. 2 kender jeg mindre godt. Det er min venindes datter, som skal giftes. Hun er vist sådan en rigtig bling- eller pop-pige, så jeg tænker, at noget med noget glitter og farver, vil være super til dem. Jeg kan vel altid få sat et byttemærke i, hvis de ikke bryder sig om gaven. Jeg tænker, at et spejl til entreen måske kan være en god gave. Eller en af de der smarte, runde opslagstavler man kan skrive på, men som også kan fungere som spejl. Noget i den retning.

Er lidt i tvivl her

Det 3. brudepar? Ja, jeg kender jo udmærket godt min nevø. Så måske skal jeg kigge i retning af noget, der kan ligne gør-det-selv. Jeg ved, at han elsker at lave ting selv. Og han er god til det. Måske er hans tilkommende i den samme boldgade? Jeg ved det faktisk ikke. Han har ikke fortalt så meget om hende. Jeg har et problem.

Skriv et svar