Sådan bliver du glad igen

pucket pussy

Det kan ske for os alle. Vi kommer alle på et eller andet tidspunkt i vores liv ind i en periode, hvor vi føler os mere triste. Hverdagen kan hurtigt komme til at føle lidt grå og vi har svært ved at se os ud af vores egne problemer.

De triste perioder kommer især ofte, når vi har isoleret os selv lidt for længe og for eksempel ikke sørget godt nok for at møde nye spændende mennesker eller prioritere de venskaber og forhold. Vi har allerede. Jo længere tid der går, før man vender tilbage til det sociale liv, jo svære er det.

Hvordan skal du få tingene vendt rundt og hvordan kan du få lidt glæde tilbage i din hverdag? Læs med her og få nogle gode råd om, hvordan du kommer på ret køl igen.

Hyg dig i eget selskab

Det er vigtigt, at vi giver os selv nok tid og plads til at slappe af. Vi skal være gode og tålmodige overfor os selv og vise os selv lige så meget kærlighed og hengivenhed, som vi ville vores bedste ven eller livspartner. ’Behandl andre sådan som du gerne selv vil behandles’ lyder ordsproget. Det gælder også den anden vej.

Måske føler du egentlig, at du har en rigtig god vennekreds, som støtter op omkring dig og som du ser ofte. I så fald er det jo ikke her, dilemmaet ligger.

I stedet bør du nok kigge lidt ekstra på, hvordan du opfører dig overfor dig selv, når det bare er dig. Er du god til at vise hensyn til dig selv og gøre noget i din fritid, som du godt kan lide og som gør dig glad?

Der er mange forskellige ting og oplevelser, som kan gøre forskellige mennesker glade igen. Hvad der virker lige dig er selvfølgelig afhængig af din egen personlighed og behov.

Rigtig mange mennesker kan opleve en øget fornemmelse af glæde i deres hverdag ved at rette lidt ekstra fokus på deres sexliv. Man behøver ikke at have en partner for at have et sexliv. At nyde sig selv og egen krop kan tværtimod nogle gange give én en rigtig positiv oplevelse, eftersom man får mulighed for virkelig at komme i kontakt med sig selv og egne behov.

Gennem sex kan du blive bedre til at lytte til din egen krop og de behov du må have. Du kan eventuelt prøve dig frem med lidt sexlegetøj, som for eksempel en pucket pussy.

Mød nye mennesker

Men måske har du det egentligt meget godt i dit eget selskab og dit dårlige humør handler mere om, at du føler dig lidt ensom og godt kunne tænke dig at møde nogle nye spændende mennesker. I så fald skal du da bare ud og møde nogle!

Man kan møde mennesker på mange forskellige måder alt afhængig hvilken form for relation, man leder efter. Der er for eksempel ret stor forskel på, om du gerne vil igen med at date eller om du for eksempel tilmelder dig en holdsport for at danne nye venskaber.

Hvis det er på det seksuelle plan, du godt kunne tænke dig at møde nogle nye mennesker, så kunne du jo forsøge dig med sex-dating.

Skriv et svar