Biopejs og Indretning – Hvilken biopejs passer til dit hjem på gulvet?

biopejs til gulv

Generelt er det primært elegance og minimalisme der præger designet på de biopejse der bliver produceret. Børstet stål og aluminium, farver som sort, grå, hvid og flotte glasplader er typisk opskriften på designet, men det betyder ikke nødvendigvis at biopejse er forbeholdt moderne danske hjem med lædersofaer og hvide persienner. Men det er klart at biopejs og indretning går hånd i hånd – det skal se godt ud som helhed, når man træder ind i rummet.

Mtas.dk har erfaret at biopejse passer ind i alle typer hjem, hvad end det er minimalistisk, new-yorker-inspireret franskinspireret eller måske helt uinspireret. Der er selvfølgelig forskel på biopejse, så det handler om at vælge det rigtige design til dit hjem. Har du et luksushjem med eletronik fra Bang & Olufsen, ville det være naturligt at gå efter en biopejs i sort med glasdække, således rummets iøjnefaldende objekter komplimenterer hinanden. I den følgende tekst er der eksempler på hvilke biopejse der passer særligt godt til dit hjem:

Pejsen til luksushjemmet der kombinerer luksus og personlig præg:

Her er et eksempel på det moderne luksushjem hvor minimalisme møder new yorker-stilen. Har man meget gulvplads, går en gulvpejs rigtigt godt midt i rummet. Dette er også en af fordelene ved biopejs, da man modsat normale brændeovne kan placere levende ild midt i rummet uden hele huset skal bygges til det. Biopejsen til gulvet er set ved mtas.dk

Elegante flammer til det franske hjem:

Er man ikke fan af biopejse i børstet stål eller skrigende aluminium, findes der alternativer, som selv den mest biopejkritiske person ville bryde sig om. Denne biopejs minder nemlig mest om alt om en ægte pejseindsats til brænde og tændvæske. På trods af pindebrændet i pejsen, er det altså stadig en biopejs, der ikke kræver andet en bioethanol, hvor pindebrændet kun har en kosmetisk effekt. Denne type biopejs fås i forskellige farver, men primært sort eller hvid. Biopejsen er set hos Billig netshop til 3695,- kr., men en vejledende pris på 4494,- kr.

Pop-art: Biopejs til hjemmet der holder af farver

En af de få gange man ser biopejse i en skrigende farve, men her er altså en knaldrød biopejs, der mest af alt leder tankerne hen på Happy Art galleriet i Cannes eller et Bang Olufsen fjernsyn fra starten af 00′erne. Denne type biopejs er ideel til hjemmet som ikke er bange for at smide farver på væggene. Denne biopejs klæder i virkeligheden både det klassiske hjem med flødemøbler, men også til stilrene hjem, der sætter pris på minimalisme. Biopejsen lavet i rødt stål, er set ved s-h-o-p.dk til 1.995,- kr. med en vejledende pris på 2.995,- kr.

Den universale biopejs: Biopejsen til alle typer hjem:

Væghængte biopejse i børstet stål eller aluminium som på billedet er bestselleren indenfor biopejse. De har ofte samme kurver og linjer, men fås i alle prisklasser. Denne biopejs passer til alle typer hjem, fordi den er så simpel og stilren. Den går til rummet ved siden af de franske gardiner eller forenden af chaisselong-sofaen i IKEA-hjemmet. Denne type biopejs sælges stortset ved alle biopejsforhandlere, men netop denne biopejs er set her til 10.695,- kr.

Der er ikke nogen facitliste over hvilket biopejse der passer til hvilke typer hjem, men det er klart man skal gøre sig nogle tanker inden man går ud og køber en, for der er virkeligt mange at vælge mellem.

Skriv et svar