Få det resultat du ønsker med en bedre frisør

Vi har vel alle sammen prøvet det på et tidspunkt. Man kigger sig i spejlet efter frisørtimen, frisøren spørger blidt om man kan lide resultatet og man nikker høfligt med tårer i øjnene. Det er bare hår, men alle der har prøvet det, ved at det ikke er sjovt at sidde i frisørstolen uden at kunne genkende sig selv, eller være glad for resultatet. Hvad kan man gøre? 

Vær klar i kommunikationen

Det er jo desværre ikke sådan, at alle frisører er lige gode. Der er forskel på frisører ligesom med alle andre håndverk og det er faktisk også et spørgsmål om kompatibilitet. Det er nemlig sådan at en frisør der forstår hvad du vil have, har en meget bedre chance for at kunne give dig det. Der er nogle grundlæggende kompetencer man skal have som frisør, og det at kommunikere hvad du rent faktisk ønsker ud af frisørtimen, er helt essentielt for at få det bedste resultat. At have billeder med som visuel reference kan være en meget god ide, men da er det også frisørens opgave at kunne sige, om det kan lade sig gøre med din hårtype, længde, farve osv, eller om det er urealistisk at håbe på, at det bliver præcis som på billedet. Dette er en vigtig forventningsafstemning, hvis du har et billede med af en kendis eller lignende.

Det at kunne kommunikere tydeligt hvad du er ude efter og hvad slags resultat du ønsker, er alfa og omega for et godt resultat. Det er næsten umuligt at overkommunikere, sig heller for meget end for lidt. Det kan også være en god ide at få frisøren til at konsultere, så I sammen kan konvertere dine ønsker til noget, der også passer godt til dig og om det kan lade sig gøre. Hvis man er klar i kommunikationen, kan det være en god vej til at opnå et godt resultat.

Find en god frisør

Det er ikke nødvendigvis en god ide at bare gå til den første og tilsyneladende bedste frisør. Få et godt overblik over hvilke frisører der findes og find en bedre frisør. Der er utroligt mange frisører at vælge mellem og det er en god ide at finde et godt match, der kan levere lige præcis det du ønsker og har brug for fra din frisør. Hvis du for eksempel leder efter en god frisør Århus kan du nemt tjekke det i oversigten over frisører.

Hår er vigtigt

Det er mange der synes det er vigtigt hvordan vi ser ud på håret. Hår kan være med til at ændre vores udseende drastisk og bidrager til at ramme ind ansigtet og tilføje farve og kontur. Det har derfor meget at sige, hvordan vores hår er. Hvis du har prøvet at have helt kort og helt langt hår, for eksempel, ved du hvor meget det kan bidrage til at ændre dit udseende og den måde du opfattes på af andre mennesker. Hår er et vigtigt udtryk når det kommer til vores udseende, og det er derfor det kan føles som et identitetstab for mange, når og hvis de mister håret.

Skriv et svar