Pengeskabe til private?

Når man taler om pengeskabe – eller værdiskabe som det også hedder – er det meget forskelligt, hvad folk associerer det med. Engang var et pengeskab ikke andet end et mere eller mindre sikret skab, hvori man opbevarede sine penge og måske smykker.

I dag er der i høj grad blevet udviklet på området, og værdiskabe findes nu i mange forskellige afskygninger, som virker i forskellige kontekster. Læs med her, hvis du påtænker at investere i et penge- eller værdiskab. Der er nemlig stor forskel på, hvad du skal overveje og huske, alt efter om du er ude efter et pengeskab til privaten eller til din virksomhed.

Pengeskab til privat brug

Inden du vælger et pengeskab til privat brug, skal du overveje nogle forskellige ting. Først og fremmest skal du være bevidst om, hvad det overhovedet er, du skal sikre. Er det hovedsageligt små ting som kontanter. Smykker og dokumenter, eller er det også større ting? Derudover skal du se på den samlede sikring af dit hus. Indgår dit kommende penge- eller værdiskab i en større sikringsindsats sammen med eksempelvis alarm eller overvågningskamera, eller er skabet den eneste sikring, du har?

Nutidens pengeskab sikrer ikke blot mod tyveri, men også mod brand. Der er nemlig adskillige brandsikre penge- og værdiskabe på markedet, og vil du helgardere dig mest muligt, er dette et rigtig godt bud.

Pengeskab til erhvervsbrug

Når du er ude efter et penge- eller værdiskab, som skal bruges i din virksomhed, er der nogle helt faste krav og retningslinjer, som du skal være bevidst om. Du kan eksempelvis finde dig selv i en situation, hvor virksomhedens forsikringsselskab kræver, at der investeres i et penge- eller værdiskab, og i de tilfælde skal du være klar over flere ting. Penge- og værdiskabet skal være godkendt og følge alle gældende retningslinjer, før forsikringen dækker.

Dertil kommer naturligvis behovsafklaringen. Skal der være plads til meget i skabet, skal du gå efter et stort penge- eller værdiskab, mens der ved mindre behov kan nøjes med et tilsvarende mindre skab.

Lad en professionel vejlede dig

Det kan godt være svært at holde styr på de mange forskellige modeller og på de ligeså mange krav, som findes på området. Derfor kan det være en rigtig fornuftig idé at rådføre sig hos en ekspert som CERTEGO. CERTEGO er specialister i forskelligartede sikkerhedsløsninger, og de ved også rigtig meget om penge- og værdiskabe. Lad dem hjælpe dig så du ender med den helt rigtige løsning.

Skriv et svar