Dansk møbeldesign i Hvidovre

Er du på udkig efter smukke møbler, som sofaer og vitrineskabe, lækkert interiør og hyggelige biopejse i dansk design? så er du kommet til det rette sted! Vi er stolte af at præsentere vores showroom i Hvidovre, hvor vores fantastiske udvalg af produkter venter på at blive udforsket.

Book en tid til en eksklusiv fremvisning!

Vi ved, at det kan være svært at beslutte sig blot ved at se et billede på en hjemmeside. Derfor tilbyder by Hornsleth at du her har mulighed for at besigtige dit nye møbler og/eller interiørartikler i virkeligheden. Derfor inviterer vi dig til at bestille en tid til en eksklusiv fremvisning i vores showroom. Her kan du opleve vores produkter på nært hold, prøve dem af og lade dig inspirere af den danske elegance og funktionalitet.

Lad os hjælpe dig med at skabe dit drømmehjem!

Vores venlige og kyndige team står klar til at guide dig og besvare alle dine spørgsmål. Uanset om du leder efter det perfekte sofabord, den ideelle belysning eller den hyggeligste biopejs, er vi her for at hjælpe dig med at finde det, der passer perfekt til dit hjem.

Få dine drømmeprodukter med hjem med det samme!

Vi har mange af vores produkter på lager, så hvis du finder noget, du elsker, kan du tage det med hjem med det samme! Og hvis det drejer sig om større møbler, behøver du ikke bekymre dig om fragten. Vi er mere end glade for at hjælpe med at arrangere levering, så du kan nyde dine nye møbler uden besvær.

Kontakt os og book din personlige showroomoplevelse:

Telefon: 38 42 44 66 (Telefontid i hverdagene mellem 9-15)

E-mail: [email protected]

Vi glæder os til at se dig og dele vores passion for dansk design!

De bedste hilsner,

by Hornleth ApS

Kanalholmen 14V – 2650 Hvidovre

byhornsleth.dk

Skriv et svar