Sådan får du lidt mere luft i din økonomi i julen

Julen er en tid hvor mange godt kan bruge lidt overskud i økonomien.

Hvis du er en af dem der har det lidt stramt gennem julen, så kan den her nye måde at betale på måske hjælpe. Det svarer lidt til at få en online kasse kredit, du kan bruge så nemt som et kredit kort. 

Det er utrolig nem at komme igang. Det tager kun få minutter at oprette og er utrolig nemt at bruge. Stort set alle butikker i Danmark tager imod disse nye betalingsmetoder, hvilket gør at du kan købe alt mellem himmel og jord på afbetaling. Det gælder uanset om det er tøj, sko, indretning, møbler, vinterdæk, legetøj, frækt lingeri, mad, elektronik, hobby udstyr endda sexlegetøj. Det der er rigtig smart her, er at alle køb samles i en afbetaling. Du får ikke en masse lån du skal holde styr på, som også har dyre gebyrer. 

Det er utrolig nemt at bruge. Rent faktisk skal du stort gøre som du altid har gjort. Fordelen er at du nu kan flytte dine køb til måneder hvor du har bedre råd. 

Hvordan skal jeg bruge den nye metode.

Du handler i sædvanlige shops som du plejer. Finder de varer du skal bruge og lægger dem i kurven. Det er først når du skal betale at du skal ændre lidt på processen. Her vælger du nemlig den nye betalingsmetode. Dermed vil dit købe ikke blive trukket fra din konto, men fra den nye afbetalings konto. 

Når du har købt alle de ting du skal bruge, så vil de på kontoen være et samlet beløb du skal afdrage. Når du så logger ind på din side der, kan du afgøre hvor hurtigt det skal foregå. Du kan f.eks. vælge at det hele skal afbetales på 10 måneder. Så deles det samlede beløb op i 10 bidder og trækkes automatisk på dit kort hver måned. 

Skriv et svar