Ethereum – Konkurrenten til Bitcoin

Bitcoin er den mest kendte kryptovaluta i verden. Men mange mennesker mener, at Ethereum, og ikke Bitcoin, er fremtiden for digital valuta. Hvorfor? Lad os tage et kig på nogle af de funktioner, der gør Ethereum så speciel. Vi vil også diskutere, hvorfor Ethereum kan være en bedre investering end Bitcoin, og hvordan du kan komme i gang med at handle med denne spændende nye valuta! Ethereum blev oprettet i 2015 af Vitalik Buterin. Det er en decentraliseret platform, der gør det muligt at oprette smarte kontrakter og decentraliserede applikationer (dapps). Ethereums blockchain er i stand til at køre programmer kaldet “smart contracts” Disse kontrakter udføres nøjagtigt som programmeret uden mulighed for svindel eller indblanding fra tredjepart.

Hvorfor investere i Ethereum?

Ethereum har et par vigtige funktioner, der gør, at det skiller sig ud fra mængden. For det første er Ethereum Turing-komplet. Det betyder, at dens blockchain kan køre alle applikationer, som Bitcoin’s blockchain kan køre. For det andet har Ethereum en indbygget inflationsmekanisme. Det betyder, at antallet af Ether i omløb langsomt vil stige over tid, hvilket gør det til en deflationær valuta. For det tredje bakkes Ethereum op af nogle af verdens mest kendte virksomheder, herunder Microsoft og J.P. Morgan Chase. Endelig er Ethereum-transaktioner meget hurtigere og billigere end Bitcoin-transaktioner.

Hvordan handler man med Ethereum?

Hvis du er klar til at begynde at handle med Ethereum, så kan du læse mere her! Først og fremmest skal du oprette en konto hos en online kryptovalutabørs. Derefter skal du indbetale nogle penge på din konto. Endelig kan du begynde at handle Ethereum for andre kryptovalutaer eller fiatvalutaer. Du kan også lære mere om Ethereum på Aktieskole.com Husk, at Ethereum stadig er en relativt ny valuta, så vær forsigtig, når du handler! Sørg for at lave din research og kun investere, hvad du har råd til at tabe.

Tak fordi du læste med! Vi håber, at dette indlæg har hjulpet dig med at forstå Ethereum bedre, og hvorfor det kan være fremtiden for digital valuta.

Skriv et svar