Kan man vaske sin økologiske babydyne med sæbebær

Ja som overskriften hentyder til, så ved jeg faktisk ikke om man kan vaske en økologisk babydyne med sæbebær. Men jeg synes at spørgsmålet var så godt, at det fortjente at blive skrevet om. Ikke nødvendigvis fordi jeg har tænkt mig at finde frem til svaret, men fordi jeg synes at emnet er genialt. Intet mindre. Nu lyder det næsten som om at jeg mener at det er mig der er genial. Men nej det er ikke sådan ment. Jeg synes at emnet om sådan to utroligt miljøvenlige produkter er noget der bør skrives, og kommunikeres om generelt. Mere af den slags ja. Og det kommer der jo så her. Sovevær er jo naturens helt egen støbeform. Der skal nærmest ikke gøres noget ved dem, og så er de klar til at blive brugt som vaskemiddel. Ja og så er det gode spørgsmål jo så, kan man bruge dem som vaskemiddel i alle sammenhænge, eller er der noget, hvor man bør lade være med at bruge de små sæbebær, på grund af noget som jeg ikke kender til. Hvis du ved det, kære læser, så håber jeg først og fremmeste at denne artikel blev publiceret et sted hvor man kan kommentere på artiklen, fordi så må du meget gerne fortælle om hvordan og hvorledes med dem. Ja og så er der jo de økologiske babydyner, som jeg så gerne vil vaske i sæbebær. Men af en eller anden grund, sp har jeg jo altså fået spørgsmålet proppet ind i hovedet, som lyder om man kan vaske sådan en økologisk babydyne med sæbebær. Når jeg sådan lige tænker videre over det, så kan jeg overhovedet ikke finde frem til nogle årsager til at man ikke skulle kunne det, men hvem ved, ja altså ikke mig i dette tilfælde.

Skriv et svar