En tur til Paris

Det er sådan set ikke, fordi jeg er vild med vintage. Det ved jeg, at der er mange mennesker, der er. Men jeg er vild med Paris. Det er en vidunderlig by. Og et eller andet sted, så står den, som den mest vintage by, jeg kender.

Dekadent

Den der dekadente blanding af det ultramoderne med blonder og flæser er nærmest til at græde af glade over. Eiffeltårnet. Det er billedet på vintage for mig. Opført i en epoke, hvor de første nye teknologier i industrien bliver indført. Elegance. Det svinger sig jo op i de der 300 meters højde, uden at man faktisk ser det. En kæmpe konstruktion, der bare fortæller om den tids geni. Ja. Måske er jeg en uforbederlig romantiker. Men jeg elsker det. Altså ikke Eiffeltårnet. Men det, som det symboliserer: Styrke og elegance. Nye teknologier og materialer, som introduceres i byens rum. Nytænkning. Nye måder at forbedre almindelige menneskers liv.

Billigt til Paris?

Er det ikke bare fantastisk? Det synes jeg. Og det er måske grunden til, at jeg lige netop nu er ved at lede efter flybilletter til Paris på https://www.rejsepriser.dk/flybilletter/frankrig/paris/. Jeg vil derned for at få endnu et pust af overskud og elegance. Jeg gider ikke længere at holde mig tilbage her i en såkaldt, glad by, hvor alt ligesom er så kendt og ’hjemligt’. Og lidt kluntet.

Flybilletter og så afsted

Hvis jeg finder et par flybilletter i aften, så booker jeg dem altså. Tager en lang weekend i Paris og får lidt luft under vingerne. Det skal bare være billige flybilletter. Jeg gider ikke bruge mange penge på transport. Det er sjovere at gå på loppemarked i Paris og finde unikke ting, som jeg vil elske. Ikke? Eller er du uenig? Hvis du er uenig, så har du ikke oplevet Paris rigtigt. Og det gør mig ondt. Du har meget at indhente – og kan nå det endnu.

Skriv et svar