Inspirerende plakater til hjemmet

At dekorere eller indrette hjemmet behøver ikke koste alverdens. I dag findes der et hav af plakater i forskellige stilarter og med forskellige motiver, som kan bruges på flere forskellige intelligente måder i indretningen af hjemmet. Størrelse, farvevalg, design og formål spiller en stor rolle i valget af plakat eller plakater. Mulighederne er utallige og du finder utvivlsomt en plakat, der passer perfekt til dine præferencer.

Få 2650 Hvidovre på væggen

Du kan vælge en af de mange byplakater fra Hvidovre til din væg. Det er ikke kun byzoner som hippe Vesterbro eller Østerbro, som gør sig fortjent til at blive afbildet på plakater og T-shirts i souvenir-butikker overalt i København. Hvidovre er også med og selve plakaten med byzone-motivet fåes i flere forskellige farve-designs. Du kan med fordel købe flotte rammer til den og dine andre plakater i Posterton.

Find dig en ikonisk plakat med historiske motiver

Der findes et væld af ikoniske motiver som vil passe til næsten hvert hjem og enhver smag. Specielle øjeblikke fanget i et specielt moment med berømte personligheder indenfor musik, politik, film eller sport. Du kan få dem i sort-hvid eller i vilde farvenuancer og du kan reelt håndplukke præcist det du ønsker. Gå efter en berømthed du elsker, eller vælg i stedet ud fra farve eller design, hvis det passer bedre ind i resten af hjemmets indretning.

Skab ekstra atmosfære med en levende plakat

Man siger at planter er gode for atmosfæren i hjemmet, fordi de kan være medvirkende til at skabe et bedreindeklima. Men hvis du ikke lige er typen, der orker at passe alle dine planter og vande dem i tide og utide, så kan du også i stedet vælge at hænge dem på væggen i form af naturplakater. Der findes et stort udvalg af smukke naturlige billeder med de vildeste planteformer i verden. Det skaber måske ikke nødvendigvis et bedre indeklima, men det giver utvivlsomt en god stemning på væggene.

Lad plakatkunsten være en del af indretningen

Plakater behøver ikke nødvendigvis at have et særligt motiv eller være valgt ud fra en bestemt genre. I dag kommer plakater også i forskellige designs, som tager højde for dit hjems indretning. Har du eksempelvis en særlig tone eller farve på væggene, kan en plakat fungere som en slags modspil til lejligheden eller husets øvrige design. Det kan også være et plakatvalg der bevidst lægger sig i tråd med hjemmets øvrige farvenuancer, for at skabe yderligere betoning af det i forvejen valgte design.

Lav dit eget lille galleri på væggen

Plakater behøver ikke nødvendigvis at være kæmpe motiver, hvoraf der nærmest kun kan være en på en væg. Man kan også vælge små mini-plakater og derigennem skabe en billedserie på væggen, som fungerer som et lille galleri. En endevæg er et glimrende sted at skabe et ophæng af forskellige plakater i diverse designs og motiver, og man kan med fordel tilkøbe rammer til de forskellige billeder, hvormed man får skabt en ekstra fin kulisse for billedvæggen.

Rammer kan være afgørende

Plakater kan sagtens sættes op og fungere perfekt som vægdekoration uden yderligere foranstaltninger. Men i ny og næ vil en ramme i den grad kunne sætte motivet i relief. Der kan tilmed skabes en fantastisk dynamik mellem plakaten og rammen, hvis man eksempelvis vælger en bestemt farve, som står i god kontrast til plakatmotivets farvenuancer. Rammer kan fåes i forskellige størrelser, i forskellige materialer og i vidt forskellige farver. Du finder helt sikkert en ramme der passer perfekt til din eller dine plakater.

Skriv et svar