Sådan bruger du dit nye legetøj

sex dukke sexdukke

Du har måske set de mange menneskelignende dukker, der de seneste år er dukket op på markedet. Du har måske allerede anskaffet dig en sex dukke, eller måske går du med tanker om at investere i en. Uanset hvad, så er dette bestemt ikke en dårlig måde at bruge nogle af sparepengene, idet du nu har en måde at forbedre dit liv som single. Hvis du er nybegynder mht. disse dukker, så er der dog et par grundlæggende regler, som du bør følge for at få mest ud af produktet.

Brug produktet korrekt

Det allerførste du skal gøre inden du bruger din sexdukke for første gang, er selvfølgelig at læse vejledningerne grundigt. Hvad skal man gøre, og hvad skal man ikke. Selvom der er visse grundregler til korrekt brug, så kan dette dog variere alt efter hvilken model man ejer. Derfor skal du altid kontakte producenten, hvis der skulle opstå et hvilken som helst tvivlsspørgsmål.

Hav hygiejnen i orden

Netop fordi du kommer til at være intim med din silikonedukke, så er det rigtigt vigtigt, at du er særdeles opmærksom på hygiejnen. Du kan selvfølgelig vælge at bruge beskyttelse for at slippe for unødigt efterfølgende rengøringsarbejde – men dette er nok ikke alles kop te. Uanset hvad, så skal du huske at rengøre alle dukken grundigt med masser af varmt sæbevand, hvor der bruges en mild sæbe. Derefter duppes dukken tør med et tørt håndklæde (brug aldrig en hårtørrer, idet dukken beskadiges). Med hensyn til dukkens hår, så skal du bruge en mild hårshampoo, og endelig ikke anvende en hårtørrer, men lade håret tørre af sig selv. Desuden skal du huske at give legetøjet et bad ca. en gang om ugen. Årsagen til dette er for at fjerne overskydende olie fra overfladen. Denne olie dannes helt naturligt, idet dukken er blevet indsprøjtet med olie for at gøre huden blødere og mere velduftende. Denne olie vil dog ikke udskilles den første tid efter emballagen er blevet åbnet; men med tiden vil dette faktisk forekomme, og så er det jo selvfølgelig vigtigt også at vedligeholde på denne måde.

Hold dukken væk fra varmekilder

Det er vigtigt, at din sexdukke ikke efterlades et for varmt sted, idet dette vil ødelægge materialet. Sørg derfor for, at den ikke efterlades i direkte sollys eller i nærheden af en radiator. Det syntetiske materiale vil nemlig ikke kunne klare dette.

Hvem bruger egentlig disse produkter

Der findes en rigtig bred gruppe mennesker i dag, der kan se fordelene i dette legetøj; men det er ofte ikke af den grund som du måske tror. En af de væsentlige grunde til at folk investerer i en dukker er faktisk for at få sig en ledsager. Det kunne f.eks. dreje sig om ekstremt generte mennesker, enkemænd der har vanskeligt ved at klare ensomheden eller blot singler med manglende tid til et intimt forhold med en partner. Sidst men ikke mindst, så bruges dukkerne i dag også ofte til andre formål end det tiltænkte. Prøv f.eks. bare at tage forbi en af de trendy tøjbutikker, og du vil opdage at de såmænd også bruges som mannequiner.

 

Skriv et svar