Næsten alt til kontoret

Det var en usædvanligt ondskabsfuld omgang ondt i håndleddet, som jeg fik efter en ekstremt hård uge ved computeren, der ikke blot lærte mig om det geniale i et af de alternativer til den almindelige computermus, der findes – men som også lærte mig om en rigtig fin online butik med alt (næsten) til kontoret.

Mousetrapper til seneskedehindebetændelse

Min søde kone grinte højt, for hun oversatte omgående og helt korrekt til “musefælde”, men sagen er, at den dersens indretning, som også her i Danmark kaldes for en mousetrapper, faktisk blev endne på mine problemer med karpatisk tunnelsyndrom, som seneskedehindebetændelse også kaldes.

Sådan en mousetrapper – eller rollermouse – er ikke nødvendigvis helt billig, men jeg fandt dog en god deal hos en butik, som jeg så også måtte konstatere var fuld af andre gode deals.

Nå – men jeg fik min mousetrapper, og jeg kunne faktisk mærke forskel allerede efter en dags tid. Og nu her 3 uger senere er alle mine smerter simpelthen væk! Det der med at bruge en mus til computeren flittigt, det er faktisk en umådeligt unaturlig stilling for ens underarm og hånd.

En god butik at kende for os med kontor

Det var igen takket være internettets lyksaligheder, at jeg fandt frem til butikken med det lidet pompøse navn Papir & Blæk – og det var altså fordi, de havde det bedste tilbud i markedet til min mousetrapper.

Min nysgerrighed bød mig at surfe lidt rundt på deres hjemmeside, som også er deres butik for alle os, der ikke lige bor i nærheden af Horslunde.

Og jeg skal da lige love for, at der er noget at hente. For eksempel kan jeg se, at jeg har brugt alt for mange penge tidligere på at købe blækpatroner. De er meget billigere hos Papair & Blæk, som du kan se her.

Nu er jeg i hvert fald blevet fast kunde hos dem, og de har faktisk det meste, man har brug for til både det lille og det store kontor. Og jeg må jo erkende, at kombinationen af god service, lave priser og bekvemmeligheden i at kunne handle døgnet lige er noget for mig 🙂

Og det med døgnrytmer? Tja – jeg arbejder blandt meget andet med nogle projekter for HennyandMy, og det er altså nogle krævende opgaver, så nogle gange tager jeg natten til hjælp.

Skriv et svar