Flytning fra Aalborg

Vi har boet sammen her i Aalborg i mange år. Men nu er vi kommet dertil i vores liv, hvor vi har taget en stor beslutning. Min mand har fået tilbudt et spændende job. Han skal udstationeres i 2 år i et meget fremmed land. Og jeg skal med ham. Jeg har sagt mit arbejde op for at kunne komme med ham. Firmaet stiller en god bolig til rådighed, og han vil få en rigtig god løn, så det kan betale sig for os. I hvert fald økonomisk set. Om det bliver for kedeligt for mig at blive hjemmegående frue i huset, ved jeg ikke. Og jeg ved intet om, hvad det vil sige at skulle bo i et muslimsk land – som kvinde fra Danmark, altså. Måske bliver det meget kedeligt. Jeg har hørt om fruer, der er blevet psykisk nedbrudt af at bo i landet, som vi skal flytte til, fordi de ikke havde noget at rive i. Jeg frygter det lidt. Jeg er jo ret aktiv i forskellige klubber og foreninger her. Men måske er det bare overdrevne historier, jeg har hørt. Siger til mig selv, at der er intet at være bange for.

Vi starter med at udleje

I første omgang handler det om, at vi har besluttet os for at leje vores hus her i Aalborg ud i de to år, vi skal være væk. Hvis vi kan lide at være dernede, så kan det jo godt tænkes, at min mand får forlænget sin kontrakt, og vi bliver der i flere år. Det ved ingen. Men hvis det sker, så kan vi jo også leje vores hus ud i flere år.

Foreløbigt har vi lavet en annonce om, at huset er til leje i 2 år. Der er flere, som er interesserede, men de vil ikke flytte ind i et møbleret hus.

Aalborg

Derfor skal vi have anbragt alle vores møbler og ting et eller andet sted. Vi kan ikke tillade os at bruge vores søskendes garager og pulterrum. Det er heller ikke sikkert. Vi skal finde et sted, hvor der er organiseret opmagasinering i Aalborg. Et sted, hvor vi kan være sikre på, at vores møbler ikke tager skade, eller forsvinder fra.

Godt flyttefirma

Det næste bliver så, at vi skal finde et flyttefirma i Aalborg, som kan komme og pakke tingene sammen og køre dem hen til opbevaringsstedet og placere dem der.
Det skulle kunne lade sig gøre. Jeg ved bare ikke, hvor lang tid det vil tage. Kan man pakke en families hjem ned på en enkelt dag og så flytte det? Eller vil det tage flere dage? Det finder jeg nok ud af.

Det svære bliver at skulle vælge tøj og småting, som vi kan tage med os. Det skal kunne være i en kuffert, som højst må veje op til 23 kg. Flyselskaberne er ret strikse med vægten på bagagen, som bliver checket ind. Bliver der koldt dernede, hvor vi skal bo? Eller skal vi købe nye ting, når vi ankommer? Vi aner det ikke, men vi er klar på et nyt eventyr. Heldigvis, så behøver vi ikke tage tunge ting med os – fx bøger. Dem kan vi jo læse dem i e-bogsform.

Skriv et svar