Samsung Galaxy S8 – En ny verden af oplevelser

Med Samsung Galaxy S8 får du overvældende oplevelser hele vejen rundt. Infinity-skærmen giver et grænseløst udtryk og en stærkere oplevelse af film og billeder, mens du kan navigere med kun én hånd. Derudover indeholder telefonen Samsungs mest avancerede kamerateknologi, der giver de bedste billeder – også under svage lysforhold. Sidst men ikke mindst beskytter og forenkler Samsung Galaxy S8 dit digital liv med både Iris-scanner og fingeraftrykslæser.

Samsung har ikke sparet på noget med Galaxy S8, og med denne smartphone får du en komplet løsning til hele dit digitale liv. Du kan selv vælge, om du vil låse din Samsung Galaxy S8 op med dit blik, når du scanner dine øjne, eller om du vil låse den op med dit fingeraftryk. Selv om man ikke skulle tro det, så er Iris-scanneren faktisk den mest sikre løsning og kan identificere op til 200 gange mere sikkert en fingeraftrykslæsning.

Skarpt fokus med dual pixel kamera

Samsung har lagt avanceret kamerateknologi i Samsung Galaxy S8, så den fanger endnu flere detaljer i billederne. Hver pixel har to fotodioder, der virker på samme måde som de menneskelige øjne, og det giver en hurtig og nøjagtig autofokusering. Dual pixel-kameraet har samtidig større lysfølsomhed, så du også kan fotografere under mørkere lysforhold. Samsung Galaxy S8 er desuden født med 64 GB hukommelse, men med et SD-kort kan du hurtigt øge det til 256 GB – Så der er masser af plads til mange billeder.

En skærm ud over det sædvanlige

Skærmen på Samsung Galaxy S8 fylder 84,4% af telefonens samlede areal og er en såkaldt ’infinity-skærm’. Det gør rammer og kanter mindre fremtrædende og giver et grænseløst udtryk. Knapperne på Samsung Galaxy S87 er integreret i skærmen og en tryk-censor giver dig stadig en fysisk hjem-knap, som du kender den. Derudover kan du multitaske på skærmen, hvilket betyder, at du kan have flere funktioner åbne og synlige på én gang.

Galaxy S8 er en vandtæt arbejdsstation

Du kan uden problemer tage din Samsung Galaxy S8 med på tur og ringe, surfe og tage billeder i regnvejr. Galaxy S8 er en IP68-klassificeret smartphone, der betyder, at den kan tåle at blive nedsænket i vand op til 1,5 meters dybde i 30 minutter. Det betyder også, at du sagtens bare kan skylle den under en vandhane, hvis du fx spilder på den.

Hvis du bruger Samsungs såkaldte DeX (Samsung Desktop Experience Station), kan du nemt forvandle Samsung Galaxy S8 til en arbejdsstation. Sæt Galaxy S8 i DeX’en og kobl den til en ekstern skærm. Med det samme har du en computerlignende oplevelse med mus og tastatur, så du hurtigt og nemt kan skrive længere tekster, svare på e-mails eller arbejde med dine dokumenter.

Produktinfo fundet på: https://www.gsmarena.com/samsung_galaxy_s8-8161.php

Foto fra: https://www.telmore.dk/shop/mobiltelefoner/samsung-galaxy-s8/

Skriv et svar