Nyt hus, ny adresse eller bare ny lejlighed – hvad med posten?

Hvad enten du og familien er flyttet i et nyt bygget hus, købt et hus der var bygget, købt en ejerlejlighed eller bare lejet en almindelig lejlighed, så er det her lige noget for jer. Huset står fint og flot, haven er smuk om sommeren og I kommer til at kigge på jeres postkasse. En kedelig, trist sag der nærmest står og ”ødelægger” idyllen. Det er på tide det ændres.

Postkasse stickers er jeres redning

Her kan I vælge et design der passer til resten af jeres bolig. Få liv på postkassen, så ser den knap så trist og kedelig ud mere. I kan vælge et design med personfigurer, navn til postkasse, og husnummer eller kun husnummer. Hvis I har børn, kan de hjælpe med designet til jeres postkasse. Glæden ved at, de har været med til at designe den, er at de husker det. Måske det også bliver sjovere at tømme postkassen fremadrettet.

En ny og velholdt postkasse pryder bedre i husidyllen. Det er ikke super fedt at have et nyt hus, ny indkørsel der står skarpt og så en slidt gammel postkasse. Hvis dette er tilfældet, er det en god ide at skifte den gamle ud til en ny.

Fordelen ved en postkasse stickers

Hvis I er en ny familie i området, så er det en god og let mulighed for posten at finde jer. Jeres nye naboer vil føle de kender jer på forhånd, hvis I har navn på postkassen. På denne måde er det nemmere at falde til på en ny gade og føle sig velkommen. Endvidere vil det pynte den triste og kedelige postkasse.

Når du skal i gang med at lave og designe din stickers er der mange muligheder. Vælg bl.a.

  • Teksttype
  • Skrifttype
  • Højde på bogstaverne
  • Udformning af designet
  • Personfigurer med det antal personer I er i husstanden
  • Ved udvidelse af personer, tilføjes dette nemt

Er det nødvendigt at købe ny postkasse?

Som udgangspunkt nej. Det er ikke et must at eje en ny postkasse. Men du kan ikke undgå, at det første dine øjne fanger når du kommer hjem, er den slidte, kedelige, gamle og rustne postkasse. Det vil genere dig på sigt, især hvis alt andet er pænt og velholdt.

Hvis du er i tvivl om hvilken postkasse du skal købe, er det en god ide at tænke over hvor meget post og hvilken slags post du modtager, da der findes flere forskellige slags.

Overvejelser i forbindelse med ny postkasse

Hvis du er en almindelig husstand, der ikke modtager mange pakker i løbet af året, bør du som udgangspunkt købe en ganske almindelig postkasse. Du skal blot finde ud af hvilken farve og form. Nogle postkasser er lidt runde i formen mens andre er helt firkantet. Er du derimod en der modtager pakker i løbet af året, fordi du f.eks. handler online, så bør du anskaffe dig en pakkepostkasse. Denne type er meget moderne i almene hjem og den præsenterer sig samtidig flot i hus idyllen.

Skriv et svar